Ámuldozik a független-objektív-tényfeltáró média

2023. szeptember 25. 22:36

Elfelejtették megkérdezni Ungár Péter anyja nevét?

2023. szeptember 25. 22:36
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„»Nemcsak az Agrárminisztérium bérel irodát Schmidt Máriától és Ungár Pétertől, hanem az ellenzék felé éppen milliárdos büntetést belengető Állami Számvevőszék (ÁSZ) is tőlük kölcsönöz parkolóhelyeket«; »Ungár Péterék családi cégétől bérel parkolókat az ellenzéket büntetéssel fenyegető ÁSZ«; »Ungár Péter anyukája zsíros bizniszt húzott be Orbántól«; »Ungáréktól bérel parkolókat az Állami Számvevőszék 8,3 millióért« – ámuldozik a független-objektív-tényfeltáró média. Tessék mondani, amikor 2021-ben a többek között Gyurcsány Ferenc és Ungár Péter által lezsírozott előválasztási jelölteknek szurkoltak, majd amikor 2022-ben az Ungár Pétert tartalmazó választási listának kampányoltak és mandátumhoz juttatták Ungár Pétert, mit nem tudtak? Elfelejtették megkérdezni Ungár Péter anyja nevét? Elfelejtették megnézni Ungár Péter vagyonnyilatkozatát? Elfelejtettek utánanézni, hogy a jelöltjük vagyonnyilatkozatában szereplő üzleti érdekeltség az egyik legnagyobb ingatlanbefektető tőzsdei társaságot takarja? Esetleg arról van szó, hogy az agrártárcával létesített üzleti kapcsolat (mely bőven 2022 előtt köttetett) ellenére még lehet valaki 01g-jelölt, de ha az érdekeltsége a számvevőszékkel is bizniszel, már áruló?”

Nyitókép:Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 28. 08:40
Jaj,Bandi,milyen okos vagy a partvonalon kívülről…
llnnhegyi
2023. szeptember 26. 15:07
Ungár Péter hasít. DK Jobbik Momentum MSZP Párbeszéd MMM zuhannak.
Vörösbegy
2023. szeptember 26. 14:06
Szövegértés!!! Schiffer András nem Ungár Pétert támadta, hanem azt a független-objektív sajtót, amely most húzott elő olyan tényeket, amelyek eddig sem voltak titkok... Amúgy Schiffer András nagyon is átérezheti, hogy a nagyapja meggyőződését rajta, az unokán kérik számon, kérdem én milyen alapon? Ungár Péternek is lehet más véleménye, mint Schmitt Máriának. Persze, majd erre jön, hogy akkor Dobrev Klárán sem kell számon kérni Apró Antal és Apró Piroska bűneit, csakhogy itt nem csak meggyőződésről van szó, hanem konkrétan emberek életéről, ahogy Bauer Tamás és kedves édesapja esetében is. Persze lehet sorolni jobbról és balról is, ki kinek a felmenője, leszármazottja stb. Azt hiszem a lelkület a fontos, ki hogyan áll a saját családja múltjához.
Pelso j.
2023. szeptember 26. 12:55
bandi, netán kihagytak a bizniszből? Mégsem vagy olyan fontos....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!