A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Például Bödőcs is idegesít

2023. augusztus 31. 11:31

Ennél még Pankotai Lili is jobb.

2023. augusztus 31. 11:31
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Némi felháborodás fogadta a tegnapi Krúbis posztomat, jóismerős, haver, sőt barát részéről is. Nem ismertem az újdonsült zsenit, a fikázás az orbánozós bulijára reflektált – gondoltam ez csak világlik a posztból –, amit kíváncsiságból néztem meg a neten, mert már annyit hallottam róla. És hát bocs, de szerintem szar. Erőltetett.

Ha valamire igaz a »kevesebb több lett volna« elve, hát ez az. Persze nyilván olyan feszültség halmozódott fel a társadalom egyes csoportjaiban, hogy ha bárki kiáll ilyen dumákkal, a közönség tombol. A ner megmondók cinikus arroganciája és a mainstreammé vált seggnyalás állami pénzből fenntartott napi irritációja kiváltja az ilyen reakciót.

De ettől még se nem művészet, se nem ellenállás, max pótcselekvés, annak is nyomorult. Ennél még Pankotai Lili is jobb. Jó, jó, mondják nekem, legalább hallgass meg Krúbitól mást is. És küldik, ajánlják a cuccot. Nézem, hallgatom. Igen, valóban tehetséges. Belátom. Tud bánni a nyelvvel. Jól tolja. Tényleg, na. De nem az én zeném, nem az én világom. Sőt idegesít. A hangja, a mimikája, de leginkább a zene. Ahogy például Bödőcs is idegesít.

Valami közöset érzek benne Krúbival, meg a többi hasonlóval. Ez az egész kulturális közeg idegesít. Nem tehetek róla, ez van. És mondok még valamit, hogy szép napotok legyen: ahol ez hozza lázba a fiatalokat, meg az álfiatalokat, ott ne csodálkozzunk a pártállami Kossuth díjon se, de még Tóth Gabin se.
Úgyhogy boomerezhettek, le vagytok szarva.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Martin Ethelwolf

Facebook

Idézőjel

Hát, mihez is hasonlítsam? Politikai gloryhole.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2023. szeptember 03. 23:58
Krúbi meg Azahriah is szar. Ja, a Carson Coma is. Hallgassa, meg fizessen érte, aki akar.
cutcopy
2023. szeptember 03. 22:26
Büdöcs..
Intruder
2023. augusztus 31. 23:58
Még egyszer: a te brancsod, szagold.
anonymtalan2
2023. augusztus 31. 22:22
"A ner megmondók cinikus arroganciája és a mainstreammé vált seggnyalás állami pénzből fenntartott napi irritációja kiváltja az ilyen reakciót." A felsoroltak közül egyik sem váltja ki ezt a reakciót, csak erre fogják rá. Igazából ami a szívüknek oly' fájdalmas, a hatalom hiánya. Hatalom-elvonási tünetekben szenvednek azok, akik megszokták, hogy 70 éven keresztül az övék volt az abszolút hatalom egy-két kisebb kihagyással, vagy néhány abszolút nélküli évről eltekintve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról