Akik a románoknak szurkoltak

2023. július 25. 16:03

A független-objektív sajtó elmerészkedett Székelyföldre.

2023. július 25. 16:03
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo/888

„Orbán Viktor tusványosi beszédére sétáltam, amikor elcsíptem egy párbeszédet, ami két hazai független-objektív sajtómunkás között zajlott le és azon méltatlankodtak, hogy a román rendőrség miért tartóztatja fel a román szélsőségeseket, akik éppen a magyar miniszterelnök beszédét akarták megzavarni, erőszakkal.

Igen, jól érti a kedves olvasó, lakcímkártyájukat tekintve magyar újságírók azért szurkoltak, hogy a közismerten agresszív román nacionalisták megzavarjanak egy magyarok számára fontos rendezvényt.

Ez még a román hatóságoknak sem fért volna bele, viszont a hazai független-objektív sajtónak teljesen oké lett volna.

Egyetlen kérdés motoszkál a fejemben a történtek kapcsán. Mennyire kell valakinek elvetemültnek lennie, hogy inkább a román botránykeltőknek drukkoljon, mint a békés magyaroknak?

Nyilvánvaló volt, hogy a teletext, a 444, az RTL meg a haverjaik azért utaztak el Tusnádfürdőre, hogy majd jól »beszámoljanak« a balhéról. Ez elmaradt.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. július 26. 08:50
🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩
Turán
2023. július 25. 22:17
Hiszünk neked pohárdani. Lefogadom direkt melletted diskurálnak az ellentábor szócsövei hogy megírhasd az esszédet..😀
Pandaka pygmaea
2023. július 25. 20:56
Most gondoljatok bele, milyen szarul érezhetik magukat: nem elég, hogy el kellett menniük a "románok" (más olvasatukban nácifasisztasoviniszták) közé, de még a remélt balhé is elmaradt. :D Hát nem egyszerű a belpesti skriblerek élete... :D
kakukk_madar
2023. július 25. 20:19
A balhé könnyen elvezethetett volna egy etnikai konfliktus kirobbanásához. Az ukrán határtól nem messzire. Idióták!!! (a magyarokat szándékosan nem említettem, mert ezeket a faszfejeket pont ez nem érdekli)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!