Orbán Viktor maga fizette a római vacsorát – megszólalt a miniszterelnök sajtófőnöke

2023. január 05. 10:16

A kormányfő sajtófőnöke tiszta vizet öntött a pohárba.

2023. január 05. 10:16
null

Egy napja tartja lázban a honi médiát, hogy a miniszterelnök Rómában, XVI. Benedek pápa ravatalánál tett tiszteletadása után egy tengerparti étteremben vacsorázott.

A Blikk a nap folyamán arról számolt be, hogy római magyar nagykövetség állta a számlát. Havasi Bertalan, Orbán Viktor sajtófőnöke viszont a Telexnek azt írta,

Orbán a magánprogramjain, beleértve természetesen az étkezéseket is, mindig minden számlát ő maga rendez.

A sajtófőnök azt javasolta a Telexnek, ne üljenek fel a bulvármédiás álhíreknek. 

Lencsevégre kapták Orbán Viktort Rómában, miután lerótta kegyeletét XVI. Benedek előtt

Orbán Viktor és felesége is Rómában járt, hogy lerója kegyeletét XVI. Benedek előtt. A La Repubblica cikke szerint a magyar miniszterelnök és felesége azután tértek be az olasz fővároshoz tartozó Ostia negyed La Bussola nevű éttermébe, hogy lerótták kegyeletüket XVI. Benedek emeritus pápa ravatalánál.

Nyitókép: Instagram 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2023. január 05. 22:55
Giuseppe, az ismerős barista zsebből fizeti ki, amit Orbán fizetett. Klári és Feri milyen számlákat hagy a külföldi éttermekben? Hívei elborzadnának azon, hogy a prolikat miként csapja be ez e két milliárdos.
Figyel Castro
2023. január 05. 22:08
Bezzeg a Jákobnak csak zacskóslevesre meg parízerre futja (a lóvét Mamuszka lenyúlta tőle), Orbán meg elment egy vendéglőbe Rómában (pedig vihetett volna zsömlét téliszalámival itthonról is). Igazi diktátori tempó!!!
pbetti87
2023. január 05. 16:03
Ha egy eurós pizzaszeletet evett volna a sarki bódénál, abba is ugyanúgy belekötnének... Nyilván más eset, ha hivatalos minőségben, kormányfőként van jelen egy reprezentatív eseményen, vagy magánemberként megy egy valahová (pl. nyaralás - amibe szintén képesek belekötni).
Búvár Kund
2023. január 05. 15:23
Kurva szánalmas. Bár tegnap már számítottam rá, amikor láttam OV oldalán, hogy feltette... Ez a sok szárazkenyéren meg teán tengödő lipcsi kommenthuszátár...:-D Legyetek boldogok a proli irígységetekkel! Én borsólevest kajáltam délben töltött hússal, steak burgonyával. Utánna megettem két szelet málnás gyümikrémest!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!