Dévényi István: „Németh Balázs a Partizánban. Megnéztem”

2022. szeptember 18. 08:47

Az újságíró szerint az interjú „akár a Politikai hobbistában is megszülethetett volna”, és ez „pöppet szomi”.

2022. szeptember 18. 08:47
null

Dévényi István, a Magyar Hang újságírója közösségi oldalán reagált a Partizán azon adására, amelyben Gulyás Márton vendége Németh Balázs volt. Az M1 egykori munkatársa többek közt eddigi életútjáról és az előtte álló kihívásokról is beszélt a műsorvezetőnek.

Dévényi az elhangzottakra úgy reagált: „Nos, Németh Balázst értem, ez ő, jött mindenféle elkötelezettség nélkül az akkor még nem ettől a TV2-től, ami egyébként újságíróként teljesen rendben volna amúgy, csak aztán

az MTI-ben megértette, hogy itt most politika hitvallásra van szükség,

Németh kijelentései kapcsán megjegyezte, hogy szerinte az „én csak eccerű híradós műsorvezető voltam szöveg gáz”, „mer nem is tom, miért ücsörögtünk együtt a vezetői üléseken, no, de elegánsan libbenjünk túl rajta. Kit érdekel manapság a valóság, ugyebár” – idézte fel a Németh Balázzsal közös munkát Dévényi.

„Szegény szakmánk ma se lett előrébb”

„De, hogy sikerült egy olyan interjút összehozni, ami akár a Politikai hobbistában is megszülethetett volna ebben a formában, na, az már pöppet szomi” – szögezte le a Hang munkatársa.

„Amúgy csak meg kellett volna nézni, hogy emberünk miket posztolt a Facebook oldalán a közmédia arcaként, oszt jó napot. Hát, szegény szakmánk ma se lett előrébb” – zárta gondolait Dévényi István.

A Partizán Németh Balázzsal készített interjúját alább tekinthetik meg:

Kapcsolódó

Németh Balázs: Egyszer sem bántam meg a hírekhez fűzött kommentárjaimat, de most százezrek helyett milliókhoz szeretnék szólni
Exkluzív interjút adott a Mandinernek Németh Balázs, az M1-től elköszönő híradós. Bővebben...

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. szeptember 19. 13:09
rotyog a moslek Devenyiben
tjunior
2022. szeptember 19. 09:51
Németh "tenyérbemászóképű" Balázs. Amikor meglátom mindig az jut eszembe, hogy mikor sikerült keresztezni az embert a tengerimalaccal?
Ödenburger
2022. szeptember 18. 22:37
Szóval Németh elment az ellenoldali Partizánba, és ott nem égett le. És ez Dévényinek nem tetszik...
Ólat a trolloknak
2022. szeptember 18. 21:21
Hol veszel te ilyen savanyú szőlőt most? :-DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!