Így osztotta ki egy mártélyi férfi Márki-Zay Pétert

2022. március 01. 13:40

„Hoztam egy kis aprót, ha elfogyna Bige báró pénze” – mondta a baloldal miniszterelnök-jelöltjének a férfi, aki még mártélyi gombával is megkínálta Márki-Zayt.

2022. március 01. 13:40
null

A baloldal miniszterelnök-jelöltje hétfőn este Putz Anita polgármesterrel a jobbján tartott kampányfórumot Mártélyon, az esemény után egy férfi kapott szót, aki határozott kritikával illette Márki-Zayt. Többek között azt nehezményezte, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje gyakorlatilag „végighazaárulózta” az egész rendezvényt. Azt is a szemére vetette, hogy az ellenzéki összefogás egyetlen programja, hogy „pusztuljon az Orbán”, azon kívül nem tudni, mi az elképzelésük az országról.

mint „az abszolúte vallásellenes DK”, vagy mint a „2024-es olimpia nemzeti eszményét megtorpedózó Momentum” vagy az egykoron bősz nemzeti radikális, mára viszont – idézzük – „egy házasságtörő elnökletével” kiálló Jobbik.

A férfi egy ajándékdobozt is átadott a baloldal miniszterelnök-jelöltjének. „Van benne két aprópénz: az egyik egy magyar fizetőeszköz, a másik pedig egy EU-s fizetőeszköz, hogyha szükség lesz rá, és elfogy a Bige bárónak az aprópénze, akkor segítsem az ön kampányát” – mondta a mártélyi férfi, hozzátéve, hogy helyi gombával is megkínálta Márki-Zayt. 

Az eseményről készült videófelvételt itt tekintheti meg:

Nyitókép: YouTube

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik