A Ferencváros kezébe kerül az MVM Dome

2022. február 15. 20:31

„Tudom, hogy ezt is profin fogjuk csinálni. Európa, jövünk!” – írta közösségi oldalán Kubatov Gábor, a klub elnöke.

2022. február 15. 20:31
null

„Nagy mérföldkő a Fradi életében, hogy a Ferencváros kezébe kerül az MVM Dome!” – írta Facebook-oldalán Kubatov Gábor. A Ferencváros elnöke megtisztelőnek tartja, hogy egy 20.022 fő befogadására alkalmas multifunkciós csarnokot bíztak a klubra, ugyanakkor hangsúlyozza, hogy ez egyben egy óriási kihívást is jelent.

„Tudom, hogy ezt is profin fogjuk csinálni. Mert azt a célt tűztük ki, hogy az MVM Dome legyen Európa legmagasabb szinten működtetett rendezvényhelyszíne” – írja bejegyzésében. Kubatov Gábor fontos feladatnak tartja, hogy

bekapcsolódjanak a zenei élet vérkeringésébe és belekezdjenek az egyéb kulturális rendezvények, konferenciák szervezésébe.

„Nem kis feladatra vállalkoztunk, de szeretjük a kihívásokat. Időbe telik ugyan, Európa, jövünk! Reszkess O2 Arena (Prága, London), Lanxess Arena (Köln), Manchester Arena!” – zárja bejegyzését a Ferencváros elnöke.

Nyitókép: Facebook

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cassi
2022. február 16. 13:08
Bekapcsolódjanak a zenei élet vérkeringésébe? Bexarás. Fradi szimfonikusok?
mokány
2022. február 16. 10:10
IX . ker . önkorm . Köszöni .
Akitlosz
2022. február 16. 01:49
Jó hülye neve van.
nyomitomi
2022. február 16. 00:15
A faszom meg már nagyon kezd tele lenni, hogy a sport terén minden tutti bizniszt a fradi kap, mintha más egyesület/kerület/entitás nem is létezne Bp.-en. Akkor ezek alapján arra is számíthatunk, hogy az Atlétikai vb. után az a stadion is a fradié lesz? Az is 9. kerületi... Én vérfideszes vagyok, de ekkora vízfejet, mint ez a fradi-ökoszisztéma nem látott a világ! Kibaszott sértő ez a többi nagy pesti klub felé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!