Schiffer András: Talán azt is megtudjuk, hogy zsidóból vagy melegből van több a Fideszben

2022. január 09. 21:59

Az LMP volt elnöke Facebook-bejegyzésében véleményezte Márki-Zay Péter szokásos vasárnap esti videóbejelentkezését.

2022. január 09. 21:59
null

Facebook posztja alapján talán már Schiffer Andrásról is bátran kijelenthető: ő is csatlakozott ahhoz a dinamikusan növekedő népes táborhoz, amelynek már egyre nehezebben megy komolyan venni az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét.

„Mint egy jó sorozat: mindig a legjobb résznél lesz vége. Izgatottan várom a jövő vasárnapot, mert akkor talán azt is megtudjuk, hogy zsidóból vagy melegből van több a Fideszben” – olvasható a volt pártelnök bejegyzésében.

Borítókép: Földházi Árpád

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. január 10. 18:20
Maky tényleg minden megaláztatást bevállal a szent cél érdekében. Csak túl ostoba, hogy észrevegye, hogy ő alázza magát földig naponta.
Dezsőke
2022. január 10. 12:21
A rendkívül feszült bel,-é s külpolitikai helyzetben talán indokolt lenne, a nemzeti egység stabilizálásra érdekében az ELŐREHOZOTT VÁLASZTÁSRÓL (mielőbbi) gondolkodni. Ennek egyik fő oka Márki -Zay Péter, aki a nemzeti egység lebontásáért és egészséges közhangulat napi szintű szándékos rombolásáért felelős. A nyugodt, biztonságos életünkhöz mielőbb vissza kell térnünk. Ez a helyzet tarthatatlan!
Mr.Falafel
2022. január 10. 11:40
Schiffert már le is lőtte a faszbükk.
olajfa1
2022. január 10. 09:44
És még a fidesz "listázik"... mondják az ellenzékiek!... AMIT A DK-MSZP ellenzék vádol... NA AZT CSINÁLJÁK ŐK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!