Gyurcsány is elkapta a koronavírust

2021. szeptember 04. 11:50

Megszakad az országjárás.

2021. szeptember 04. 11:50
null

„Tegnap írtam nektek, hogy negatív lett a covid gyorstesztem” – kezdte Facebook-posztját a DK elnöke. Hozzátette: „Később csináltunk egy újabb tesztet, az sajnos már pozitív lett. Tehát igaz, úgy is meg lehet fertőződni, ha be vagytok oltva, ahogy az is igaz, hogy a súlyos tünetektől viszont megvéd az oltás, nekem is csak hőemelkedésem és kis fejfájásom van.”

Tesztelték „Klárit is”

Gyurcsány Ferenc később minden részletre kitért: „Természetesen teszteltük Klárit is, a biztonság kedvéért a legmegbízhatóbb PCR-teszttel, neki szerencsére negatív lett, talán amiatt is, hogy ő nem csak be lett oltva, hanem korábban át is esett a betegségen. Tegnap teljesen elkülönítettük magunkat, szóval igen, most úgy skypeolunk és zoomolunk egymással, hogy

A következő napok országjárásának programjait sajnos le is kell mondanom, dehát így jár a politikus, ha végzi a dolgát és igyekszik minél több emberrel személyesen találkozni.”

Kép forrása: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kala pál
2021. szeptember 05. 11:16
Padlót fogott és a beton ekcémát a vírusra fogja.
Krupp Skya
2021. szeptember 05. 09:39
Vágó Pista bácsit biztos elfogja vinni a Koronavírus, mert a vírus csak a nagy tudású embereket viszi el, persze ha életbe marad, akkor viszont tudni fogjuk, hogy csak egy hülye fasz.
SigSauer
2021. szeptember 05. 08:40
Sajnos, kis esély van rá, hogy megdöglik. Csak beoltatta magát ez a féreg ugye, az oltásellenes kampányuk közepén.
Bokros Birka
2021. szeptember 05. 08:38
A király megkapta a koronáját!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!