Késsel ment rabolni egy férfi Velencén, de két vevő kidobta a boltból (videó)

2021. augusztus 04. 09:28

Dohányboltot akart rabolni, viszont amikor az eladótól követelte a kassza tartalmát, bejött két férfi és kilökdösték a támadót.

2021. augusztus 04. 09:28
null

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai egy 36 éves velencei férfit vettek őrizetbe felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt – írta meg a Police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi késsel és szatyorral a kezében bement az üzletbe, ahol a pult mögött tartózkodó eladóhoz lépett, akit felszólított, hogy nyissa ki a pénztárfiókot és adja oda neki a pénzt.

A nő próbálta tervéről lebeszélni a számára látásból ismert férfit, de ő nem tágított.

Az alkalmazott továbbra sem tett eleget a kérésnek, és megkísérelte a pult mögül kilökni támadóját. Ekkor lépett be két férfi az üzletbe, akik látva a szorult helyzetet, megragadták a fenyegetőt, és a bolt elé húzták. Ezt követően az elkövető kerékpárjával sietett el a helyszínről.

Nyitókép: Police.hu YouTube

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2021. augusztus 04. 12:31
- Na tedd el az a bicskát és eridj haza szépen Sanyikám, aztán, többet ne szívjál ma!
lightning protection
2021. augusztus 04. 10:11
Be volt lőve... Jó, hogy nem szurkált meg senkit. Ezért nem kell drogliberalizáció!
olajfa1
2021. augusztus 04. 09:56
Na ez se semmi!... Mindenesetre GRATULA a két férfinak.
lutra
2021. augusztus 04. 09:52
Jó, hát bolond lehetett... Ott lakik a közelben, ezt nem gondolta át... De ha nem jön a két úr, máshogy is végződhetett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!