Orbán Viktor: Ha nincs magyar gyerek, akkor nincs magyar jövő sem

2021. május 15. 08:22

A miniszterelnök szerint nincs értelme jövőt tervezni gyermekek nélkül.

2021. május 15. 08:22
null

A jövőt a gyermekeinknek építjük. Tovább kell növelni a családok támogatásait – írja közösségi oldalán Orbán Viktor.

A miniszterelnök szerint nincs értelme jövőt tervezni gyermekek nélkül. „Ha nincs magyar gyerek, akkor nincs magyar jövő sem” – szögezte le, majd hozzátette: „a szív fölemelkedik, amikor az embernek megszületik a gyereke, onnantól megváltoznak a perspektívák és az időhatárok”.

A kormányfő szerint egy országban nem csupán matematikai dolog, hogy van-e elég gyerek, hanem az élet minőségét is megváltoztatja. Ezért – mint elmondta – még növelni kell a családtámogatásokat és a gyermekek után járó adókedvezményt.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A ló kérdez
2021. május 17. 15:35
Ha nincs magyar gyerek, akkor majd lesz kínai, és adott még 500 milliárdot a kínai kommunisták betelepítésére. Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit teszek- emlékeznek még a figyelmeztetésre?
certus
2021. május 15. 19:40
Ha semmi mást nem tennének értünk ez önmagában is elegendő ok lenne rá, hogy ők kormányozzák az országot.
basti64
2021. május 15. 18:05
AZ a jó, ha sok migráns jön be illegálisan, mert akkor nem kell pénz a családoknak. AZ a jó, ha AZ oszágban szegénység, anarchia és létbizonytalanság van, és a kormány naponta a képünkbe röhög, hogy mi választottuk Gyurcsány bandáját újra. Minél rosszabb a népnek, annál jobb a DK-s bandának. Voltunk már így 2002-2010 között. Akarjuk ezt a bandát még egyszer? A nagy többség nem.
Somaa
2021. május 15. 17:22
Kellenek a rabszolgák, akiken élősködhetsz, akiket kirabolhatsz és csicskáztathatsz, igaz parazita patkány zsarnok geci..!? Nagyon pofára fogsz esni hamarosan a kurva anyád... Épeszű ember ebbe a pokolba gyereket nem nemz, csak a bugris föld- és seggtúró agymosott analfabéta majomfalkád legfeljebb...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!