Megindult a baloldali küzdelem Kispestért

2021. január 19. 08:06

A lap szerint három esélyes van a XIX. kerületben: Paróczai Anikó, Burány Sándor és Arató Gergely.

2021. január 19. 08:06

Paróczai Anikó momentumos kispesti önkormányzati képviselőnek két ellenfele már biztosan lesz a baloldali előválasztáson: Arató Gergely a Demokratikus Koalíció, míg Burány Sándor az MSZP színeiben méretteti meg magát a XIX. kerületben, írja a Magyar Nemzet.

Paróczai esélyeit csökkenti, hogy átláthatósági biztosként képtelen volt elérni, hogy tiszta víz kerüljön a pohárba a korrupciógyanús ügyekben. A képviselő egyébként visszaadja átláthatósági és egyenjogúsági tanácsnoki megbízatását, miután kiderült, hogy a botrányról botrányra evickélő Kránitz Krisztián, a kerületi vagyongazdálkodási szervezet igazgatója újabb megbízatást nyert el, valamint év végi bónuszt is kapott.

Burány Sándor esélyeinek pedig nem kedvez, hogy az ő pártfogoltja volt Kránitz. A DK-s Arató Gergely kampánya pedig már el is kezdődött: az elmúlt hetekben számos kispesti lakos postaládájában bukkant fel Arató szórólapja.

(Magyar Nemzet)

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2021. január 19. 17:02
Minek kell reklámozni őket? Ingyn reklámfelület az ellenzéknek. Egy büdös szót sem kellen a jobboldali sajtóban írni róla!
gyaloggos
2021. január 19. 11:55
Arató Gergely elvtárs vajon közölte-e a szórólapjain, hogy ő BIZONY a Gyurcsány-kormányban államtitkár volt! Hm....?
gyaloggos
2021. január 19. 11:53
ELVTÁRSNŐ, elvtársak, HAJRÁ, Húzzatok bele!
habaen
2021. január 19. 09:57
83 óta vagyunk ennek a kerületnek a lakói, mindig is szerettük Kispestet. Az utóbbi időben viszont már egyre többet gondolkozunk, s fontolgatjuk, hogy itt hagyjuk ezt a városrészt. Az a helyzet, hogy Kispest lett a régi Józsefváros. Koszos, mocskos, büdös, tele hajléktalannal, alkoholistával, drogosokkal. A Köki terminál részét már inkább nem is említeném. Bűntanya. Undorító. Kb ezt sikerült összehoznia, a baloldal által irányított garnítúrának...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!