Baloldali nyugdíjast ábrázolt „Orbán híveként” a Jobbik

2021. január 10. 18:34

Valamiért a hölgy lett az „agresszív fideszes nyugdíjas” archetípusa, pedig a Fidesz ellen tüntetett.

2021. január 10. 18:34
null

Január 8-án a Jobbik egy láthatóan dühös idős hölgyet hasonlított hivatalos Facebook-oldalán a Capitolium ostrománál feltűnt „Trump-sámánhoz” – írta meg a Magyar Nemzet. Hozzátették: a Jobbik most alaposan mellé is fogott. A hölgy ugyanis, akit „Orbán hívének” titulálnak a képen, csöppet sem a miniszterelnök híve. Sőt.

A Magyar Nemzet közölte, hogy a 2016-ban saját bevallása szerint 74 éves hölgyet a HVG.hu kapta kameravégre a Népszabadság bezárása elleni Kossuth téri tüntetésen. Rejtélyes, hogy valami miatt a hölgy lett az „agresszív fideszes nyugdíjas” archetípusa a Youtube–Coub–TikTok háromszögben. A Magyar Nemzet némi keresgélés után megtalálta az eredeti, HVG.hu által készített videót, amelyből szinte azonnal világos lesz, hogy a hölgy melyik oldalon áll. Íme:

(Magyar Nemzet)

Kép forrása: Jobbik Facebook-oldala

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Madasa Hatter
2021. január 12. 15:21
És ezek akarnak kormányozni..Értitek? Ezek. Még egy tisztességes kampányt sem bírnak összehozni...mit kampányt egy kibaszott facebookposzt nem sikerül nekik anélkül hogy hülyét csinálnának magukból.. Valaki csináljon már egy Hitler-Jakab videót erről..
kronosz85
2021. január 11. 16:45
Ez mekkora öngól volt, reggel sírtam a röhögéstől :D :D
florin
2021. január 11. 14:24
Vazzee!? Anyósom hozzá képest egy csinicsaj
VeJoLa
2021. január 11. 12:57
Trump híve azért sokkal jobban néz ki, még ha lóg is a (két) farka!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!