Soproni Tamás: 2022-ben a közös lista lesz az út, a Kutyapártnak is meg kell értenie

2020. november 27. 12:34

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt már ultimátumot kapott, pedig a Momentum még nem foglalt egyértelműen állást a közös lista ügyében.

2020. november 27. 12:34
null

Mint arról korábban írtunk, a választási törvény módosítása kapcsán újra előkerült a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a többi ellenzéki párt koordinációjának kérdése. Fekete-Győr András csütörtökön leszögezte: „a Kutyapárt vagy nem indul el a választáson, vagy velünk működik együtt”

Először az ultimátum, aztán a szavazás?

Alig egy nappal a momentumos pártelnök ultimátumát követően, újabb „iránymutatást” kapott Kovács Gergelyék pártja, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, ezúttal Soproni Tamástól (Momentum). Terézváros polgármestere ugyanis az ATV Start című műsorában elmondta, szerinte „mindenkinek meg kell értenie” – és ebben egyetért Fekete-Győr András korábbi nyilatkozatával –, hogy 2022-ben „a közös lista lesz az út, már csak a választási törvény miatt is”.

Ráadásul mindezt annak ellenére is így gondolja a Momentum politikusa, hogy pártja még nem foglalt egyértelműen állást a közös lista ügyében. Soproni Tamás az ATV műsorában ugyanis közölte azt is, hogy a választási törvény módosítása kapcsán vasárnap lesz küldöttgyűlése a Momentumnak és várhatóan csak ekkor szavaznak majd a közös lista kérdéséről.

Soproni Tamás ATV-ben tett teljes nyilatkozatát ide kattintva tekintheti meg (14 perc 50 másodperctől kezdődően).

Címlapképen: Soproni Tamás. Fotó: Videó

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2020. december 17. 14:36
Vicces lenne, ha a viccpárt egyetlen (vagy két) képviselője rajta lenne a Fletó-Fegyőr listán és így ülne benn a Parlamentben... Fegyőr azzal számol, hogy hozzá hasonlóan mindenki megbolondult...
youngboy
2020. november 30. 10:41
A Kutyapárt többet ér, mint a teljes Gyurcsány párt (összes szekciójával együtt: a DK-ra megvettekkel, a nem Magyar, nem Szocialista és nem Párttal, a Jobbiknak hazudott Ballibbel, a külföldi ügynök ROM-entummal, a mikroszkóp révén is nehezen felfedezhető Párbeszéddel, a Lófaszt lett Más a Politikával)!. Hajrá magyar (1) pulik, (2) vizslák, (3) komondorok, (4) kuvaszok és (5) erdélyi kopók! Legyetek ti a magyar 5 Csillag Mozgalom (csak csináljátok jobban, mint Grillo-ék és di Maio-ék Olaszországban!). Mutassátok meg a moslékkoalíciónak, milyen lehet a normális magyar szívű magyar ellenzék! Meg akarják tiltani ezek a nagy "demokraták", hogy induljatok, mert félnek, sikeresebbek lesztek, mint ők?. Itt az én környezetemben (nem a belvárosban meg a Rózsadombon!) azt mondják, inkább a Conchita Wurst-ra (Kolbászkára) hasonlító puhány Andrei Negrescu-Baromira-Gyér meg a külföldről ügynök pártja ne induljon, úgyis fenékbe rúgják a magyarok.
RogerFederer20GS
2020. november 29. 14:23
47 vagy 48-ba a szociáldemokrata párt is megkellett értse, egy lista a járható út! 90-ig csak egy lista volt... Előre a lenini úton!
Selamat
2020. november 28. 12:41
Ölég érdekes lesz ez. Egy biztos, én alig várom a kétfarkú humorral megspriccelt vén kommunisták egybesülését az ifjú kommunistákkal, amihez Jakab húzza alájuk az egyszemélyes zümmögő kórust. Felettük lengő akrobataként Hadházy gondoskodik a műsor magas szintjéről, miközben Szél rikoltozik, hogy lelövik, lelövik. gyurcsány és Fegyőr egymást átkarolva esik ki a legközelebbi romkocsmából a jajgató dékás sirató vénasszonyok hánkitánkvumen dallama közepette. Mindeközben Klára asszony kétségbeesetten keresi a születésénél elvesztett eszét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!