Új mozgalmat indít Varga-Damm Andrea

2020. augusztus 07. 16:18

Az ősszel induló mozgalom a pártnélkülieket célozza meg.

2020. augusztus 07. 16:18
null

A politikus a Hír TV kamerája előtt jelentette be, hogy új mozgalmat indít ősszel. A volt jobbikos országgyűlési képviselő azt mondta:  egyik párt szavazóit sem akarja elcsábítani, ezért a részleteket csak később hozza nyilvánosságra. Varga-Damm azt a hárommillió választót célozza meg, akik nem mennek el szavazni, mert egyik párt sem szimpatikus nekik. A volt jobbikos szerint a DK-val nem tudna együttműködni, de több fideszes képviselővel és a Jobbikkal igen.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2020. augusztus 10. 21:02
A tárgyalótermek királynőjének minek van szüksége bármilyen mozgalomra?
syphax
2020. augusztus 09. 15:47
Bundaviselő Nagyságos Asszonyok Szövetsége, magyarán: BUVINASZ. JÓT ÖLET NASSSAOSASSZONY!
CirmoS
2020. augusztus 08. 14:54
" Bocs " bundás Andi, " bocs " , de arról van szó, hogy beszálltál egy csapatba, - jobbik - , mert remélted, hogy sikerül megvezetni az embereket! Hála isten nem sikerült!!!! Erre te is rájöttél, ráadásul a ' koncból ' is kevesebbet kaptál, így már eleged lett, ezért kiabálsz az általad istenített csapat ellen! Most külön adod elő...... Persze ha nyerne a ballibsi oldal, rögtön a jobbiktól gyurcsányig, bárkivel!!!! egyetértenél..! Minden!!, ami magyarellenes!!!........ugye bundás?!!!!
luisbathhelena
2020. augusztus 08. 14:13
Kedves Bundandi! A 3 millió nem azért nem szavazott eddig m nem volt elég párt. Most is van kiralypartiaktol kokomcsikig minden. Szoval a mozgal. A egy k nagy mellefogas m téves prekoncepcion alapul
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!