Kocsis Máté a leendő magyar kézilabda-arénáról posztolt látványtervet

2020. július 29. 08:45

„Most még csak képek, jövőre valóság!” – írja a Fidesz frakcióvezetője saját közösségi oldalán.

2020. július 29. 08:45
null

„Most még csak képek, jövőre valóság! Íme Európa legnagyobb kézilabda arénájának látványterve! A csarnok 20.022 fő befogadására alkalmas és a 2022-es férfi kézilabda EB-re készül, .... ahogy a magyar válogatott is. A Magyar Kézilabda Szövetség büszke rá, hogy a sportág világszínvonalú otthont kap, de nem csak a kézilabda szurkolói örülhetnek, ugyanis az aréna nagy koncertek, rendezvények, kiállítások helyszíne is lesz, mindemellett pedig az összes létező teremsportág számára is megfelelő szabványokkal rendelkezik, ide értve például a kosár- és röplabdát, a jégkorongot, teniszt, és korcsolyát, de még bizonyos lovas és motoros versenyeket is. Hajrá, Magyarország!” – írja Kocsis Máté.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. július 30. 18:53
Ugyanaz lesz, mint vízi balhé. Indult negyvenvalamennyi milliárdról (szakértők által beárazva), később lett 98, a végén 198. Kiraboltak bennünket!
A teremburáját
2020. július 30. 11:58
Te marha, ez egy 2016-os irás! S 2017-ben pedig vizes VB-t rendeztek a 2019-re tervezett uszodában! Te ennyire élrtetlem hülye vagy, vagy csak csinálod az eszed? Ami felépült az nem az eredetileg tervezett uszoda, hanem annak áttervezett, sürgősséggel felépitett változata! A cikk arról szól te idióta, hogy terveztek anno a 2019-es VB-re egy uszodát, majd azt áttervezték a 2024-es olimpiának megfelelőre. Csak hogy Mexikó visszalépése miatt a 4 éves épitést két évre kellett szükíteni! Mi a fenét nem lehet ezen érteni? Ja, a te fejeddel ez is lehetséges! Na húzz el a francba....
Bortom100
2020. július 30. 07:25
Azt már mindenki elfelejti, hogy a lakóházak privatizálásakor azt mondta az akkori Horn kormány , hogy aki nem veszi meg a lakását azoknak az önkormányzatok öt év után bárkinek eladhassák. Nagyon sokan félve , hogy eladják a fejük felől a lakást kénytelenek voltak megvenni és azért kapták meg viszonylag olcsón mert levolt puszulva minden ház és így a felújítási költségektől megszabadult az állam.
Pelso j.
2020. július 29. 20:19
Jaj, de szép, jaj, de jó. De ugye nem fog a kivitelezés során az eredetihez képest duplázódni a költség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!