Puzsér gyáva blöffölő

2019. március 01. 11:38

Úgysem mer elindulni októberben a választáson. Valamilyen trükkel kimagyarázza magát. Interjú.

2019. március 01. 11:38
Tarlós István
Tarlós István

„Puzsér Róbertnek van programja. A Sétáló Budapest.

Ha belenéz a 2009-es programomba, már abban is meg fogja találni.

Csakhogy nem valósult meg.

Mert komoly előfeltételei vannak.

Tíz év eltelt!

Nyolc az a tíz, de be kellett hozzá fejezni a metróépítést, be kell fejezni a másik felújítását, megfelelő számú őrzött P+R-parkolót kell építeni… Addig nem lehet kitiltani a forgalmat a belvárosból, ameddig ezek nincsenek készen. A behajtási díjnak pedig, amelyet némileg ízléstelenül dugódíjként szoktak emlegetni, törvényi korlátai vannak. Mi három éve előkészítettük. Volt már tarifajavaslat, övezethatárok. S hogy mi tartott ennyi ideig? 78 milliárdos működési adóssággal adták át nekünk a BKV-t 2010-ben. 2015-ig, amíg Orbán Viktor át nem vállalta az adósságot, egyetlenegy kötelezettséget sem vállalhattunk a hármas metró felújítására. Most meg az orrunk alá dörgölik, hogy miért csak akkor kezdtük el. Hát ezért. Puzsér alapgondolata ettől még jó, csak nem tudja, hogy a rendszer hogyan működik. De nem akarom bántani. Megenged magának olyasmit, ami mondjuk én nem tennék – gyakran csipkedek én is, de sosem rugdosok. Róbert meg egyfolytában.

Závecz Tibort például. Az anyját méregesse, vagy valami ehhez hasonlót üzent a közvélemény-kutatónak.

Závecz Tibort nagyra becsülöm, remek szakember és kiváló stílusú közszereplő. Amit Puzsér róla mondott, és ahogy, az elfogadhatatlan és igazságtalan. Ezzel együtt, ha Závecz megkérdezne, annyi tanácsot azért adnék neki: egyéni érzelmeit szakmailag rangos nyilatkozataiba talán kevésbé vigye bele. Puzsér viszont gyáva blöffölő. Úgysem mer elindulni októberben a választáson. Valamilyen trükkel kimagyarázza magát.

Hogyhogy gyáva? Most úgy néz ki, hogy ha megveri Karácsonyt a nyári előválasztáson, elindul, ha nem, akkor nem.

Azt mondom: nem lesz ott a startvonalnál ősszel. Miközben arról beszél, hogy ő főpolgármester akar lenni. Az meg nem megy másképp, csak ha elindul.”

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2019. március 03. 19:38
Két hiba egy mondatban. Ülj le elégtelen.
Akitlosz
2019. március 01. 23:38
Aztán ha Tarlós royalflushel a kezében bedőlne Puzsér blöffjének akkor meg is érdemelné, hogy veszítsen.
Akitlosz
2019. március 01. 23:37
"Puzsér gyáva blöffölő" Bezzeg Tarlós! Royalflushsel a kézben könnyű bátornak lenni. Az ellenfél egyetlen esélye a blöff.
Dénia
2019. március 01. 20:56
"Závecz Tibort nagyra becsülöm, remek szakember és kiváló stílusú közszereplő. Amit Puzsér róla mondott, és ahogy, az elfogadhatatlan és igazságtalan." Az a baj, hogy mindenki megtapsolja a Puzsért, mikor ilyen agresszív bunkó módon viselkedik, és már elhitte saját maga is, hogy ez milyen jóarcság. Pedig nem az. Főleg olyan emberrel szemben nem az, aki még képes normálisan viselkedni ebben a közegben. Ez ma már önmagában érték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!