Megint elfüstölt a hármas metró, a tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre

2016. március 08. 13:56

Füstölni kezdett a hármas metró egyik szerelvénye a Ferenciek terénél, az állomást kiürítették – írja a Magyar Nemzet. Az állomás irányába hat tűzoltóautó haladt keresztül az Astorián. A metró helyett pótlóbuszok közlekednek a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között.

2016. március 08. 13:56

Ismét füstölni kezdett a hármas metró, ezúttal a Ferenciek terénél – írja a Magyar Nemzet. A lap riportere szerint kiürítik az állomást, az emberek tömött sorokban távoznak a megállóból. A BKK annyit írt Facebook-oldalán, hogy járműhiba miatt pótlóbuszok közlekednek a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között.

Szerkesztőségünk ablakából korábban szemtanúi voltunk, hogy a tűzoltóság nagy erőkkel, összesen hét autóval érkezett a helyszínre.

Frissítés:

Újra jár a metró.

 

 

Az M3-as metró ismét a teljes vonalon jár. A menetrend helyreállásáig a pótlóbuszok is segítik a közlekedést. Köszönjük a türelmet.

Posted by BKK - Budapesti Közlekedési Központ on Tuesday, March 8, 2016

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2016. március 08. 21:32
Füstölt a metró? Ez is hír? Szerintem a füst hajtja a metrót. Kijön a füst, megáll a metró. " Az állomás irányába hat tűzoltóautó haladt keresztül az Astorián." Beszarás. Azt hittem az Orczy téren keresztül... "a tűzoltóság nagy erőkkel, összesen hét autóval érkezett a helyszínre." "A hetedik te magad légy..." A hetedik honnét ment? :))) Bécsben a múltkor majdnem letaposott 3 tűzoltóautó. Koccanásos baleset volt egy kereszteződésben. Nálunk a füstölő metróhoz 6-7 tűzoltóautó megy ki. (6 az Astorián keresztül.) Igaz Bécsben ritkább a koccanás, mint Pesten a metró füstölése, szóval érthető a felhajtás.
Tintamin
2016. március 08. 20:30
Sebaj, a metromutyibol majd megoldjak a ruszkik...
kuwiq
2016. március 08. 16:26
Nem értem a felhajtást. Tarlós elvtárs megmondta, hogy a metró biztonságos. És 18 perc alatt a duna plazanal van a Nagyvárad térről. Hol itt a probléma? Kicsit füstöl néha, de a miénk! És akik ilyet építettek, azok fogják felújítani is! Kell ennél több? Ezek meg itt menekülnek, meg tök fölöslegesen tűzoltókat hívnak. Rohadt liberálisok!
balbako_
2016. március 08. 14:39
A rozsdás időkerék és a Vaskefe mellett az utolsó Demszky csontváz a szekrényben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!