Quaestor-ügy: nyilatkozatot tettek a jobbikos képviselők

2015. március 30. 15:51

Nyilatkozatot tettek a jobbikos országgyűlési képviselők arról, hogy sem ők, sem hozzátartozóik vagy az érdekeltségükbe tartozó gazdasági társaságok nem vettek részt a Quaestor-ügyet érintő bennfentes kereskedelemben.

2015. március 30. 15:51

A párt közleménye szerint a Jobbik országgyűlési képviselői arról nyilatkoztak a magyar sajtónak és a széles közvéleménynek, hogy sem ők, sem hozzátartozóik, sem az ő vagy hozzátartozóik érdekeltségébe tartozó gazdasági társaságok nem tartottak és így nem is vettek ki pénzt bennfentes információk alapján a Quaestor-cégcsoporttól február 27-e és március 9-e között.

A Jobbik arra szólította fel a parlamenti képviselőcsoportokat és minden képviselőt, valamint kormánytagot, hogy ők is nyilatkozzanak arról, hogy nincsen szerepük az évtized pénzügyi botrányában. A Jobbik képviselőinek nyilatkozatát a párt eljuttatta az MTI-nek.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2015. március 30. 22:28
Osztán, aki nem írja alá, az biztosan részt vett benne? Jobbik nyugodtan betagozódhat a DK-ba. Úgy látszik, a Jobbikot sem érdekli más, mint a teljes ballib tábort.
Megesett Hölgyek Otthona
2015. március 30. 19:32
A szokásos demagóg jobbikos porhintés.
qccqccqcc
2015. március 30. 18:21
Jaj-jaj, könnyben ázok, hogy nyilatkoztak a neonácik.
pimepime
2015. március 30. 18:11
Idefigyeljetek, nácik, a keményen dolgozó kisembereket, -kiváltképp akiknek a megtakarításai bennragadtak a Quaestorban- nem érdekli, hogy kik tudták kimenteni a pénzüket benfentes információk birtokában. Ami őket érdekli, hogy a nácik miket tetováltatnak a testükre. Vetkőzzetek nácik pucérra, hadd lásuk kinek hiányzik a fitymája! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!