Akciótervet jelent be hétfőn Orbán

2011. szeptember 11. 18:30

Az akcióterv az euróválság hatásainak kivédéséről és a legnehezebb helyzetű családok segítéséről szóló megoldásokat fog tartalmazni.

2011. szeptember 11. 18:30
Az euróválság magyarországi hatásainak kivédését és a legnehezebb helyzetben lévő családoknak szóló megoldásokat tartalmazó akciótervet jelent be Orbán Viktor kormányfő a parlament hétfői ülésén - közölte a miniszterelnök szóvivője a kormányülés szünetében.
 
Szijjártó Péter felidézte Orbán Viktornak Schmitt Pál köztársasági elnöknél tett szeptember 2-i látogatását, amelyen az államfő világossá tette, azt várja a kormánytól, hogy külön intézkedési terveket dolgozzon ki a szegények, a munkanélküliek, a bajba jutott deviza- és forinthitelesek érdekében. Ennek a tervnek a részleteit ismerteti Orbán Viktor hétfőn az Országgyűlésben.
 
A kormány egy olyan megoldást fog kidolgozni, amely erkölcsileg helyes, pénzügyileg mindenki számára tartható és jogilag is megállja a helyét - jelentette ki Szijjártó Péter. A vasárnapi kormányülés egyik kiemelt napirendi pontja a devizahitelesek megsegítésének kérdése.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2011. szeptember 12. 15:11
Akciótervek azok születnek. Mint egy film, olyan az egész.
Trükkök Százai...
2011. szeptember 12. 15:09
Jó ez ! :D
SBI
2011. szeptember 12. 13:38
Akció! Olcsóbb lesz a narancs színű házizsák, az esőkabát és a fideszes kulcstartó.
szempontpuska
2011. szeptember 12. 10:59
Ne figyeljünk oda arra amit mond - én ezt teszem
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!