Tanúként hallgatják ki Demszkyt

2010. július 27. 08:03

Hűtlen kezelés miatt indult eljárásban hallgatják ki Demszky Gábor főpolgármestert a Főkert Zrt. ügyében. Demszkyt a cég tevékenységéről, szerződéseiről, a főváros által átadott pénzek felhasználásáról kérdezik majd - írja a Magyar Nemzet.

2010. július 27. 08:03
Kedden délelőtt tanúként hallgatják ki Demszky Gábor főpolgármestert a Főkert Zrt. ügyében - írja a Magyar Nemzet. A hűtlen kezelés gyanúja miatt indult eljárásban a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói a fővárosi cég tevékenységéről, szerződéseiről, a főváros által átadott pénzek felhasználásáról kérdezik majd Demszkyt. A kihallgatáson a lap szerint a főpolgármestert arról is faggatják, hogy a Főkert és leányvállalatai kezelte ingatlanok milyen módon kerültek ki az önkormányzat tulajdonából.
 
Az Origo megkereste a BRFK-t, hogy erősítsék meg a kihallgatás tényét, egyelőre azonban nem válaszoltak a lapnak.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2010. július 27. 11:58
üdv. előre látom mi lesz. mint mikor bajnai volt tanú. "nem emlékszem, nem tudom, nem láttam stb" ilyenkor amnéziás mind.
szonja91
2010. július 27. 11:36
Kíváncsi lennék mennyi vaj van ennek is a füle mögött...
Kündü
2010. július 27. 11:29
Ez NAGY lépés: Demszky immár a Be. szerint a "büntetőeljárásban érintett személy". Ha csak "tanú" is....:) Szegény "Pelikán Elvtárs"....ha ezt megélhette volna.
red label
2010. július 27. 11:16
Ezt is megértük, a liberálbolsi csapat a végóráit éli. Már össze is lehetne állitani a börtön válogatottat. Kapus: Bajnai.......és igy tovább....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!