Megszereztük KariGeri eredeti levelét, amit Taylor Swiftnek küldött!

2023. június 23. 13:59

„Sokszor hug you, xoxo Gelgő!“

2023. június 23. 13:59
null
BalFake News
Facebook

„BRÉKÓ!! Megszereztük KariGeri eredeti levelét, amit Taylor Swiftnek küldött!

»Dear Taylor!

I am Karácsony Gelgő, polgármester of a nagyon green city, Budapest! I am a very big vad, but Te szólíts csak úgy: Gelgő! Régóta like you, there is a great pószter from Popcorn Magazin rólad on my wall, and mindig nézegetem when I drink mézes milk at 9.30 a.m.

Nagyon tetszessz very long time ago, és I heard that you jössz not so far Bécs! My friends at Soros Alapítvány mondták, hogy jó előre lebeszélték with you, hogy come and visit Budapest, so most úgy teszek, mintha I was an ordinary fan of you és lennék nagyon hatékony and találékony!

I was wonderig that I will ülök majd rá a bicycle installáció and csengetek a little bit, amikor meglátjuk each other! Mivel my english is hiperpassive, please csak mosolyogj when I tell you anything a kamerák előtt! Te is vagy egészen good színész, just like my friend, Ervin Big, Zselé vagy én magam! Legalább mi, actors tartsunk together!

Dear Taylor!

One szónak is hundred a vége or fordítva, I am waiting very-very much to see you at my party. Kérlek come mindenképpen, mert so many times csalódtam már a beautiful lányokban. My favourite dalaid, a My heart will go on és az Umbrella, nekem van egy rainbow színű is, azt majd show you ha itt leszel!

Sokszor hug you,

xoxo

Gelgő!«”

***

Nyitókép: SUZANNE CORDEIRO / AFP

Tavaszi kampány
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2023. június 24. 12:28
Christmas Gergő írni levelet a Fürge Szabónak, és nemzetközivééé lesz holnap a világ
puszt
2023. június 24. 11:09
Primitív faszok... Ennyit tudtok?
omega
2023. június 24. 06:33
Már egész jól tud angolul.
dryanwolf
2023. június 24. 01:10
please csak mosolyogj when... "I sink..." (OV)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik