Egészen vérlázító az a gengsztertempó, ahogyan a Fidesz-kormány bosszút áll bárkin és bármin

2023. február 28. 19:52

Amit most a Magyar Orvosi Kamara ellen tesznek, egyszerre végtelenül pitiáner és végtelenül gyalázatos.

2023. február 28. 19:52
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Egészen vérlázító az a gengsztertempó, ahogyan a Fidesz-kormány bosszút áll bárkin és bármin, aki ellen mer neki állni, aki kritizálni meri a döntéseit, aki gondolkodik. Nem példa nélküli az Orbán-kormány mostani lépése; emlékezetes a Ferihegyi Repülőtér átnevezésének ügye, amely során az illetékes névbizottságot konkrétan egy nap alatt feloszlatták, miután nem értett egyet a kormány javaslatával. Amit most a Magyar Orvosi Kamara ellen tesznek, egyszerre végtelenül pitiáner és végtelenül gyalázatos. Ráadásul a jogállamisági eljárás kellős közepén egyértelműen bizonyítja, hogy mit gondol a magyar kormány jogállamiságról és törvényességről, ezzel pedig konkrétan veszélybe sodorja a közös hazánknak járó uniós forrásokról szóló megállapodást. Az ügyben a mai napon sürgősségi írásbeli kérdéssel fordultam az Európai Bizottsághoz.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2023. március 05. 03:50
Ujhelyi beszél a gengsztertempóról. Jogosan ,Ő már csak tudja. Egész életében abból élt. l é
gonterl
2023. március 03. 18:14
Az a gyalázatos, hogy nem a kamarák ellen teszik.
NKFF
2023. március 02. 15:33
Újhülye már a DK felé kacsingat! Hátha Fletó kínál neki valami pozíciót az árnyékszékkormányba.
CsakOlvas
2023. március 01. 18:54
Újhelyi István beszél gengsztertempóról? Ügyetlen terelés, rövidesen rád kerül a sor, nemzet prosztója, ne félj, gondoskodunk rólad, széplelkű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!