Babis (is) ártatlan

2023. január 09. 20:00

Reméljük, visszatér a cseh kormány élére, s visszatér vele a normalitás is.

2023. január 09. 20:00
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Így megy ez. Minden jobboldali, konzervatív közszereplőt, vezetőt, államférfit megvádolnak valamilyen korrupciós üggyel, a nemzetközi hiénasajtó ráugrik, megbélyegzik, aztán, mire kiderül, hogy alaptalan az egész, a politikai kariernek annyi.

Reméljük, Babis esetében nem fog sikerülni a mutatvány, és visszatér a cseh kormány élére, s visszatér vele a normalitás is.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steffe
2023. január 11. 00:09
Már a vagyonosodásának kezdetei is ahhoz az érához kötődnek. Apja diplomata volt, így a 80-as éveket külföldön töltötte és imp-ex vállalaton keresztül kezdett meggazdagodni. Egy amolyan igazi komcsi karakter, aki alapvetően utálatos lenne a NER oldalon, csak hát ugye a miniszterelnökünkkel jó pár dologban egyetértenek politikai vonatkozásban, így kedveli a magyar kormányoldal és a szimpatizánsok. Jó példa ez a politika szépségére.
Steffe
2023. január 11. 00:08
Babis pert vesztett a Szlovák Állam ellen, mert szeretett volna lekerülni a kellemetlen listáról.
Steffe
2023. január 11. 00:07
Babis bizonyítottan ügynök volt a komcsi érában SK-ban. Szerepel az egykori kommunista Állambiztonság (StB) ügynök-listáján.
Lord Vader
2023. január 10. 13:07
Persze, mert aki jobboldali politikus, az hibátlan, megvesztegethetetlen és feddhetetlen. Nem is cseh, hanem szlovák származású és korrupt alak. Tipikus tót: lop, csal, hazudik. Érdekes, a sok felmentett politikus (legyen akár bal-, akár jobboldali) szinte mindegyike milliárdos és luxusingatlanjai vannak. Bizonyára tisztességesen, becsületesen, kemény munkával keresték meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!