A kormány sohasem látott embertelenséggel hagyja magukra a rászorulókat

2022. december 08. 22:18

Igazunk lett, sokaknak van szüksége segítségre.

2022. december 08. 22:18
null
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
Facebook

„A kormány sohasem látott embertelenséggel hagyja magukra a rászorulókat, mondván, hogy mindenki gondoskodjon saját magáról, ahogyan tud. Erzsébetvárosban azonban úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi körülmények között minden korábbinál fontosabb a segítségnyújtás, a közösségünk tagjairól, különösen a nehéz helyzetben lévőkről való gondoskodás.

Arra készültünk, hogy a kormányzati rezsinövelés a rászorulók számára még nagyobb nehézséget fog okozni, sokak megélhetése és lakhatása fog veszélybe kerülni a válság és a drasztikus áremelkedések miatt. Ezért alakítottuk át a szociális támogatási rendszert és a számok azt mutatják, hogy igazunk lett, sokaknak van szüksége segítségre.

Tavaly októberhez képest idén közel ötször annyian, novemberhez képest pedig több mint kétszer annyian igényeltek és kaptak valamilyen támogatást.

A nagyobb összegű támogatásokkal és az egyszerűbb ügyintézéssel felkészültünk arra, hogy érdemi segítséget nyújtsunk a rászorulóknak.”

Nyitókép: Niedermüller Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. december 11. 23:38
Ott a 3 milliárd! Miért nem osszátok ki az embereknek? Ja, hogy abban semmilyen köszönet nem lenne, ha rátok lenne bizva az emberek megsegítése? /Gyurcsányné 10 db. maszk)))))))))))/ Hamarabb dobnátok oda a gyilkos nyugati náci férgeiteknek a magyar embereket vagonozásra, csak segíteni ne kelljen. Elmégy te a q-va a...ba, te hazaáruló rühes dk-s! Köp!
Brandon the great Negro
2022. december 10. 08:54
Azok nem rászorulók, csak családos "rémisztő fehér keresztény képződmények". Nem kiválasztottak.
NTLLK
2022. december 09. 19:55
"Igazunk lett, sokaknak van szüksége segítségre." Kivéve természetesen a fehér, keresztény heteroszexuális képződményeket.
Hill
2022. december 09. 19:31
Igen. Segítségre van szükség. Hogy egy életre el legyetek takarítva te szargalacsin. Hogy ne kelljen még csak a kibaszott pofátokat se látni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!