Hont: „Gyurcsány valószínűleg nem azt akarta mondani, hogy Szun Ce, hanem azt, hogy Kuncze”

2022. szeptember 06. 18:57

„Olvassunk Szun Cét? Pontosan mit?” – tette fel a kérdést a publicista.

2022. szeptember 06. 18:57
null

Hont András közösségi oldalán reagált Gyurcsány Ferenc egyik posztjára.

„Olvassunk Szun Cét? Pontosan mit?” – tette fel a kérdést a publicista. Ezt követően beillesztett néhány Szun Ce-idézetet, majd feltette a kérdést: vajon melyiket kellene olvasni?

Így folytatta: „Van egy tippem, aki javasolja, az nem olvasta. Valószínűleg nem azt akarta mondani, hogy Szun ce, hanem azt, hogy Kuncze. Apró különbség”.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. szeptember 07. 09:13
Ilyen az amikor a hülye okoskodik - inkább igyál Bandi az sokkal jobban meglátszik rajtad!
Kormánypárti1
2022. szeptember 07. 07:17
"A Firefox egy problémát észlelt, és nem lépett tovább a(z) mandiner.hu oldalra. Lehet, hogy a webhely van rosszul beállítva" MANDINER!!!! Valaki feltörte, vagy nem figyeltek??
obsitos0
2022. szeptember 06. 23:42
Gyerekkoromban még Mao Ce Tung és Csou En Laj voltak a slágerlistán, meg vezető emberek irodáinak falán.
Selamat
2022. szeptember 06. 23:13
gyurcsányon egyre jobb a kiüt az a tömény kisebbségi érzete, amit soha nem tudott sem kezelni, sem lekezelni. Ezért kell állandóan bizonygatnia, hogy ő milyen fsza gyerek. Majd ehhez felsorokoztatja a leghülyébb bizonyítékokat. Mint pl ez a Sun Tze dolog is. Ha valaha olvasta volna, soha nem emlegetné, hanem használná a benne lévő tanácsokat. De még soha egyszer sem mutatott legalább valami olyat, amiből arra lehetett volna következtetni, hogy lenne valami apró stratégiai érzéke. Durván semmiféle stratégiai érzeke, ezért kell ebben is bizonygatnia. Miközben beleőrül, hogy Orbánnak meg óriási adagban jutott belőle. Meg merszből is, amiből egyetlen falat sem jutott gyurcsánynak. Marad ami mindig is volt, a pápai proli, aki még a saját kisebbségi érzetével sem tud megküzdeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!