Káromkodni tudnék amiatt, hogy még mindig milyen sokan nem látják a propagandagépezet hatékonyságát

2022. augusztus 29. 13:31

Csak remélni tudom, hogy a szörnyülködés után elkezdődik a gondolkodás, mit kell tenni ez ellen.

2022. augusztus 29. 13:31
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Hajnal Miklós és a fél ellenzék megdöbbent, hogy egy vitában kormánypárti hallgatóság jelezte, hogy elhiszi a propaganda ostoba mocskolódását arról , hogy az ellenzék az »óvodákban bevezetné a nemátalakító meleg propagandát«. Én viszont azon döbbentem meg, hogy az ellenzékben még vannak olyanok, akik ezen megdöbbennek.

Káromkodni tudnék (bevallom, magamban meg is tettem) amiatt, hogy ezek szerint még mindig milyen sokan nem látják, vagy nem akarják látni a propagandagépezet hatékonyságát. És csak remélni tudom, hogy ha viszont a Hajnal-Dömötör vita után megvilágosodtak, akkor a szörnyülködés után elkezdődik a gondolkodás, hogy mit kell ez ellen.

Én továbbra is azt javaslom, két nagyon konkrét követelés megfogalmazásával és kikényszerítésével kell kezdeni: az MTVA vezetőjének menesztését és konszenzusos vezető kinevezését, valamint a fizetős kormányhirdetéseket megtiltó törvényt kell elérni.

Ha a Hajnal-Dömötör vita legalább néhány embert rádöbbentett a propaganda súlyára és rávett arra, hogy cselekedni kell, akkor volt értelme elmenni oda. Ha nem, akkor inkább arra volt jó a dzsembori, mint a parlamenti színjáték: eljátszani, hogy ilyen feltételek mellett az ellenzéknek van bármiféle szerepe még a féldiktatúrában.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. augusztus 30. 22:39
Mi van lófütty? Felébredtél?
medvemagyar
2022. augusztus 30. 01:22
Igen Ákos, mi jobboldaliak meg vagyunk róla győződve, hogy ha rajtatok múlna, Soros György minden újszülött fehér csecsemőt személyesen operálna ellenkező neműre, miközben kecskét áldoz és visszafelé énekli az internacionálét... Propaganda, mi? Te szerencsétlen hülye fasz.
obsitos0
2022. augusztus 29. 23:42
MOST káromkodhatsz, partizán képviselő, a Parlamentben NEM !!! Ja, hogyan is van ez, sokan fordulnak hozzád problémákkal Zuglóban a fogadóórákon???? Vagy renegátként nem is tartasz ilyesmit ???
konfucius
2022. augusztus 29. 21:54
A lónak a faszát, kedves Áki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!