Két évvel ezelőtt

2022. július 22. 14:17

Igazunk volt, a mi igazságunk pedig a Telex.

2022. július 22. 14:17
null
Dull Szabolcs
Facebook

„Minden évben rá fogok nézni az évfordulón erre a liftes fotóra, amelyet Huszti Pista csinált rólam az utolsó napomon az Indexnél. Ma már nem vagyok ettől szomorú. Ahogy távolodunk ettől a pillanattól időben, egyre nyilvánvalóbb: jól döntöttem, és ugyanilyen jól döntött az összes kolléga, aki nem a hallgatást és a nyomasztást, az elvtelen alkukat és a csendes kivéreztetést választotta. Igazunk volt, a mi igazságunk pedig a Telex. Ahol nincsenek ki tudja honnan érkező nyomasztások, tiltott témák, háttérben sündörgő oligarchák és bezáruló liftajtók sem. Vannak viszont szabadon dolgozó újságírók és persze a nekünk rengeteg erőt adó támogatók, akik közül több tízezren már pénzzel is jelezték, jelzik, hogy velünk vannak. Örülök, hogy két év után sem kellett megbánnom semmit sem.”

Kapcsolódó

Időgép: a kidobott erdélyi szavazólapokról szóló cikkét már február elsején megírhatta a Telex

A cikk megszületésének és publikálásának ideje közti eltérésre a Transzparens Újságírásért Alapítvány által felkért független választási médiafigyelő delegáció bukkant rá. Bővebben...

Nyitókép: Dull Szabolcs Facebook-oldala 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban
2022. július 23. 11:32
akkor a patásnak is igaza volt és van, mivel ő már 4+12 éve kormányoz. Ez a Dullt sem az eszééért szeretik, biztosan hűséges csicska.
Osztap Bender
2022. július 23. 11:07
Azért ilyen orral óvakodnék az utcán sétálni, Magyarországon kívül!
Chardonnay99
2022. július 22. 20:14
Még többet, még arcátlanabbul, még sunyibban hazudni, ez a Telex. Erre büszke Dull "úr". Mellesleg a dull angolul elbutít, tompul, fakul.
cutcopy
2022. július 22. 17:03
"Ma már nem vagyok ettől szomorú" Óbazz, mi változott, pedig akkor még állítólag egy ország szomorkodott veled.. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!