Egy szűk fideszes kiváltságos elit uralkodik

2022. március 18. 07:26

Miközben milliók élnek egzisztenciális kiszolgáltatottságban.

2022. március 18. 07:26
null
Donáth Anna
Facebook

„Magyarországon jelenleg egy szűk fideszes kiváltságos elit uralkodik, miközben milliók élnek egzisztenciális kiszolgáltatottságban. Országunkban párhuzamos megélhetési válságok tombolnak, amire a kormánynak nincs válasza. A kormányváltás után, a közös kormányzás egyik legfontosabb feladata ezek megoldása lesz, hogy biztosítsuk minden magyar felemelkedését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. március 20. 08:09
"Miközben milliók élnek egzisztenciális kiszolgáltatottságban." Ebben igen nagy része volt nagyapádnak aki az ÁVH ezredeseként vezetőként részt vett a földelvevő rablóbandában. Az Eu szégyene hogy ilyen "emberek " mint te ismét a magyarok kifosztásán dolgozol.
Krupp Skya
2022. március 20. 08:05
Az ÁVÓ-s ezredes unokája a csöcsörész MSZP-és lelkész lánya szónokol a tisztességről? :))))))))))))))))))))))
Krupp Skya
2022. március 20. 08:00
"Szűk pina kapható, bővebbet a házmesternél."
Kivűlálló
2022. március 20. 00:57
Még szerencse, hogy nem egy nagy balliberális csőcselék banda uralkodik! Ami azt illeti, soha nem fogtok a hatalom közelébe sem kerülni! Vágod "Kannácska"?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!