A baloldal a kapitány szavai szerint a fasisztákat és a kommunistákat is képviseli

2022. február 14. 13:15

Eddig érdekes módon valahogy elkerülte a figyelmemet a többiek elhatárolódó nyilatkozatai.

2022. február 14. 13:15
null
Nacsa Lőrinc
Facebook

„A baloldal a kapitány szavai szerint a fasisztákat és a kommunistákat is képviseli és képviselni akarja. Eddig érdekes módon valahogy elkerülte a figyelmemet Vera Jourová, Dunja Mijatovic, az Amnesty International, a TASZ, Ujhelyi István dr., Cseh Katalin, Dobrev Klára, a Benelux államok külügyminiszterei, a Bizottság szóvivője és a többiek elhatárolódó nyilatkozatai.

Itt a segítség: »in our alliance, we represent the liberals, conservatives, communists and fascists in separate sections« Péter Márki-Zay”.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aranykor
2022. február 16. 07:35
Ezek szerint Jourova és társai is fasiszták, mert nem határolódnak el Márki Zay Pétertől, hanem tovább támogatják. De mi más is lenne várható tőlük, ha egyszer a főnökük nyíltan nyilatkozott, hogy hogyan segítette a fasisztákat, és még csak megbánást sem érez miatta. Márki Zay egyszerűen csak kimondta az igazat, mert nincs még benne elég fifika és trükközés, ahogy a főnökeiben. Meg valahogy az igazság mindig csak utat talál magának.
Anonymtalan
2022. február 15. 08:44
Miért tennék: Kommunisták (MSZP, LMP, DK) Fasiszták, inkább nácik (Jobbik) Libsik (P, Momentum) "Konzervatívok" (Mellár és ő)
zovirax
2022. február 15. 06:24
Hiszen MZP megmonta. Akár az ördöggel is összeállna... Csak minél előbb és kerülne az őt megillető helyre...a pokolba...
Gullwing
2022. február 14. 17:52
Azért nem határolódnak el mert: talált, süllyed!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!