Kiderült, hogy MZP nyilvántartja a fideszes zsidókat

2022. január 09. 22:16

Már én érzem magam kényelmetlenül.

2022. január 09. 22:16
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Kedves Fidesz!

Könyörgök, mondjál már valami eget rengető baromságot, úgy szeretnék azzal foglalkozni. Már én érzem magam kényelmetlenül, hogy miután 12 éve vagy hatalmon, és már minden ott van a spájzodban, ami valaha az államkincstárban volt, aközben egyszerűen észrevehetetlen vagy, mert folyamatosan elvonják a figyelmet rólad. De most őszintén mit csináljak?

Ezen a hétvégén azt hittem, hogy az lesz a csúcs, hogy Falus fővödör szerint megszűnnek a tévéműsorok az ötödik hullám miatt, és már lassan el is múlt a hétvége, hogy akkor ennyivel megússzuk, de érkezett a szokásos vasárnapi bejelentkezés, amelyből kiderült, hogy MZP nyilvántartja a fideszes zsidókat. Szó szerint azt mondta, hogy a »Fideszben is van néhány zsidó, csak kevés«. A következő számláló, amit fölállít akkor ez lesz? Csak tudja kimondani, hogy micsoda nem, mert ez se megy nagyon.”

Nyitókép: YouTube/ATV

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. január 10. 20:08
Hont egy pöcs. Nagy mértékben nőtt az állami vagyon 2010 óta. Ezt ő is tudja szerintem.
nyugalom
2022. január 10. 19:49
A baloldalon sok munkaja lenne, nem győzné a szamolast! Főnökevel kezdheti....
dakotasámán
2022. január 10. 19:07
"Kedves Fidesz! Könyörgök, mondjál már valami eget rengető baromságot, úgy szeretnék azzal foglalkozni." húha bandika! nincs a 12 év genya lopásaiból, járványkezeléséből, a botrányaiból elég ? ez érdekes, eddig csak a genya fanok látták így. vajon mi a következtetés ?
Ildikó99
2022. január 10. 15:07
Szerintem ez minket is listáz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!