Lukácsi Katalin amellett, hogy istenkáromlókat vesz védelmébe, ostobaságokat is beszél a szentekről

2021. december 07. 10:03

Mi lesz a következő? Beviszik a bálványt a templomba? 

2021. december 07. 10:03
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Egy bolond százat csinál! Néhány dolgot szögezzünk le:

  • George Floyd egy nyomorult, többszörösen büntetett bűnöző volt, nem pedig szent életet elő ember
  • George Floydból az amerikai demokrata párt és annak terrorszervezete, a számos gyilkosságot elkövető, rombolásban jeleskedő BLM csinált mártírt a liberális média és a woke kapitalista nagyvállalatok segítségével 
  • George Floydot Jézusként ábrázolni istenkáromlás, keresztény ember ilyet nem tesz, aki ilyet tesz azt nem mentegeti 
  • Lukácsi Katalin amellett, hogy istenkáromlókat vesz védelmébe, ostobaságokat is beszél a szentekről
  • Lukácsi Márki-Zaynak a baloldal miniszterelnök-jelöltjének a bizalmasa, aki, hasonlóan az Európa Parlament LMBTQ nagykövetének ugyanilyen istenkáromlásának esetéhez, mélyen hallgat – vagyis egyetért, pedig hányszor elmondta, hogy ő és csakis ő az igazi keresztény. Hát ilyen keresztény Márki-Zay!

Barátaim! Mi lesz a következő? Beviszik a bálványt a templomba? Visszajön a Mikulás helyett a Télapó, Karácsony helyett a fenyőünnep? Most állítsuk meg őket, amíg lehet! Gondoljatok meg, ha egy Márki-Zay, egy Lukácsi hatalomhoz jut milyen rombolást visz majd véghez!

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2021. december 07. 20:27
A média bárkiből bármit képes csinálni. A segítő környezet dacára elvetemült bűnözővé degradálódó Floydból szentet, a hobbiból meztelenkedő Lukácsiból apácát, a futóbolond MZP-ből címzetes miniszterelnököt
Farkas Piroska
2021. december 07. 17:09
Ezek a nyomoronc , amatőr "teológus" -ok igazán alapíthatnának egy saját szektát. Akkor aztán prédikálhatnának, igét hirdethetnének. MZP - Gyurcsány agit. prop. helyett !!
szürkeSzarvas
2021. december 07. 15:30
Lukácsi a "nekeresztény keresztény," amiként a György Péter a "nemzsidó zsidó". Ez a szerencsétlen nő arra vár,hogy a MárkiMárk "megkivánja" végre.. Akiert "rajong". :)
Rasdi
2021. december 07. 15:20
"...visszajön a Mikulás helyett a Télapó..." - Ha nem vetted volna észre, már nagyon régen együtt kell élnünk vele. Amikor az "igazi Mikulás" a rénszarvas vonta szánkóban parádézik, és a Lappföldre szervezik a "turistautat" Mikulásnézőbe, akkor már régen nem a keresztény hagyomány szerint emlékezünk az egykori myrai püspökre. És tetszik - nem tetszik, de ugyanez vonatkozik a "szent GDP-t" felturbózó évvégi bevásárlói rohamban megtestesülő őrületre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!