Mára a Pride tényleg egy családi program, egy vidám utcabál

2021. március 11. 22:48

A család az család, a pedofil bűncselekmény pedig pedofil bűncselekmény. Interjú.

2021. március 11. 22:48
Péterfy-Novák Éva
Péterfy-Novák Éva
Alfahír

Kaleta Gábor volt perui nagykövet felfüggesztett börtönbüntetést, valamint 540 ezer forint pénzbüntetést kapott 19 ezer gyermekpornográf kép miatt.

Mondhatnám, hogy legyél hatalommal vagy pozícióval bíró férfi, de nem mondom, mert a helyzet ennél sokkal komolyabb és összetettebb. Nem mennék bele a jogszabályi környezet elemzésébe – hiszen nem értek hozzá –, és ahhoz sem, hogy miért derül ki az ilyesmi csak akkor, amikor már le- és eltagadhatatlan az adott ügy. Inkább az óriási látencia okain kezdeném a gondolkodást, a gyermekvédelmi jelzőrendszer hiányosságaival, a társadalom tudatosságának kétségbeejtő szintjével és a még mindig uralkodó szégyen faktorral.

Nem volt Budapest Pride. Mit ad ez a nap azoknak, akik részt vesznek rajta, akik szeretnének véget vetni a kirekesztésnek?

Azt, hogy legalább egy napon kimehetnek az utcára vidáman, a szerelmükkel kézen fogva. Amíg élek, nem fogom megérteni, hogy ez kinek és miért fáj valójában. Mára a Pride tényleg egy családi program, egy vidám utcabál, amitől egyáltalán nem látom okát félteni a gyerekeinket. Az előző kérdésben válaszoltam arra, hogy mitől féltsük a gyereket, és az biztosan nem a Pride vagy a felnőtt, azonos nemű párok nyújtotta szerető, biztonságos környezet. A család az család, a pedofil bűncselekmény pedig pedofil bűncselekmény. A kettőt, akár fogalmi szinten összemosni: halálos bűn.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2021. március 12. 14:22
Remélem minden utódod buzi lesz! Te aljas szar!
istvanpeter
2021. március 12. 12:12
Persze, gender alapon a marháknak is szavazati jogot kell adni, mert lehet, hogy a valóságban emberek, csak nem tudnak beszélni.
zuriktodor
2021. március 12. 09:52
mióta megy ez a pride őrület, meg a minden fronton buzulás, több gyerek zavarodik össze. gyakorlatilag azért nyomulnak, hogy mindig legyen friss hús
zakar zoltán béla
2021. március 12. 09:30
asszonység
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!