Teljesítményben szánalmas

2019. augusztus 02. 14:45

Ez a pökhendi kisember egyszer még futni fog. De a nyomában leszünk, és azt kapja, amit megérdemel.

2019. augusztus 02. 14:45
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

Soha nem fociztam túl jól. Nézőként, szurkolóként meg soha nem kötött le igazán a játék. Csak felszínesen követem a magyar bajnokságot, bár a legutóbbi EB-n én is a tv előtt ültem, és persze mindig megnézem a nagy tornák izgalmasnak ígérkező meccseit. 
Szóval bevallom, nem vagyok valami nagy szakértő. 
De azért azt látom, hogy miközben számolatlanul önti a pénzt a fociba Orbán kormánya, most éppen az egyik legjobb magyar csapatot, a Fehérvárt ejtette ki a svájci másodosztályban szereplő lichtensteini Vaduz. És a selejtező körben kiesett még a Debrecen és a Honvéd is. 
Így buknak el egy megveszekedett kormány és kormányfő tervei. Nagyotmondásban jeles, teljesítményben szánalmas. 
Ahogy bukik európai politikája, hiszen a szégyenpadon ül, a magyar nagysagról szőtt álmai, miközben romokban az oktatás, a tudományos-, művészeti élet szabadsága, az egészségügy. 
Csúnya vége lesz ennek. 
Ez a pökhendi kisember egyszer még futni fog. De a nyomában leszünk, és azt kapja, amit megérdemel.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 262 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tárkány Álmos
2019. augusztus 04. 12:04
Fletó, te max a vén csataló feleségedet tudnád futtatni - már ha kellene valakinek.
Peter8811
2019. augusztus 04. 10:03
Gyurcsány zavarja az anyját az asztalkörül. -Fiam nem baszhatsz meg, az anyád vagyok! -De anyám Vágó Pista bácsi kivételével, egy egész ország ezt kívánja!
catalina9
2019. augusztus 04. 07:54
Csúnya vége lesz ennek. " a negyedik kétharmad...
Tatulus
2019. augusztus 03. 19:53
Feri! Te nemcsak egy kókler miniszterelnök, egy szar párt ripacsnak is rossz elnöke, egy rohadék hazudozó vagy, még megtetézed azzal, hogy egy gyáva szar, fenyegetődző tróger proli vagy, aki kikandikál a testőrei szoknyája alól és onnan mer pofázni! Orbán téged annyira se vesz, mint a kisegeret a Parlamentben, átnéz rajtad, mert egy senkiházi, álságos, becstelen plagizáló féreg vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!