Patkány patkányért kiált

2019. április 30. 07:04

Az, hogy valamelyik balliberális képviselő átlépi a vörös vonalat, az várható volt.

2019. április 30. 07:04
Stefka István
Stefka István
Az Öreg

„Az, hogy valamelyik balliberális képviselő átlépi a vörös vonalat, az várható volt. Az MSZP-Párbeszéd, a Jobbik, az LMP egyáltalán az ellenzék erőszakos fellépése az Országgyűlésben, a parlament előtt, az MTVA  elfoglalásának kísérlete, fenyegetőzés akasztással, börtönnel, Magyarország lejáratása az Európai Parlamentben mind-mind előre jelezte, hogy valahol elszakad a cérna.

Azt mindig is tudtuk, hogy a szocialisták, liberálisok, egyáltalán a kommunisták lenézik a választóikat, semmibe veszik akaratukat, végtelenségig kihasználják híveiket, képesek az erőszakra is (lásd 2006-ban Gyurcsány rendőreivel a békés tüntetőkre támadt, lövetett), de arra nem számított senki, hogy eljutnak a jobboldali, nemzeti szavazókhoz, akiket az egyik leggusztustalanabb állatfajhoz hasonlítanak.

Miért írtam az elején, hogy miért nem jó üzenet, ha patkányoznak Magyarországon? Ennek történelmi hagyományai vannak. Éppen százegy évvel ezelőtt ragadta magához a hatalmat Budapesten a szabadkőművesség. Ekkor már évtizedek óta folyt a több mint ezer éves keresztény magyar állam elpusztítására irányuló aknamunka. Az egyre elvaduló magyar- és keresztényellenes uszítás főképpen Budapesten megteremtette azt az országszerte ugyan kisebbségben lévő, de harsány és erőszakos társadalmi bázist, aminek segítségével 1918. október 31-én a hazaáruló Károlyi Mihályt maguk előtt toló nemzetvesztők megragadták a hatalmat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2019. április 30. 22:49
Pedig a patkány éve csak jövőre lesz..
lazio154
2019. április 30. 19:10
Neki szerződése van az NMA- val, havi 4 db ilyen förmendvényt kell előállitania potom 450.000 ft.-ért. Rég szivesen olvatam az öreget az Új Magyarországban, a Pesti Hírlapban, a Magyar Nemzetben De hát Ő a Judás. A pénzért mindenre hajlandó. Úgye volt belügyér és becsület árúló Öreg.
Pierre
2019. április 30. 11:35
mindenki elomaszik a csatornabol, aki a fidesz fizetesi listajan van?
Türelem
2019. április 30. 09:23
Tegnap belehallgattam az Ön betelefonálós műsorába. Ez mindig egy mély levegővételt igényel, különösen az Ön tárgyi és stiláris, nyelvtani felkészületlensége okán. Elismerem, hogy a konzervatív oldalon áll. De tudni kell visszavonulni is, felismerni, hogy a mai belpolitikai helyzet, tömegkommunikációs világ magasabb felkészültséget igényel. Lassan nem lesz betelefonálójuk. De ami igazán szót érdemel, hogy Ön nem utasította vissza azokat a betelefonálókat, akik Bangónét cigányozták. Bangónét magam is mélyen elítélem, az MSZP-t egészében véve teljesen alkalmatlannak tartom minden vonatkozásban a politikai szereplésre. Viszont szerintem az megengedhetetlen, hogy bárkit ne a mondandója alapján, hanem származása mentén ítéljünk meg. A származás önmagában nem determinál, ehhez Önnek sem szabad asszisztálnia. Szerintem ideje lenne visszavonulni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!