Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Valami a vendéglátásról

2018. október 15. 10:27

Újból intek felé, erre fenyegetően beszédbe elegyedik egy vonzó albán férfival (-vel?); fogaik közül néhány pillanatra kiszűrődik a Nostromo űrhajó émelyítő fénye.

2018. október 15. 10:27
Johannes Thezeroth
Johannes Thezeroth blogja

„Vasárnap este van, a lovak nyugtalanok (-ak?), a 4-6-os villamoson unottan zötykölődik a kokain. Félreérthetetlen jelek mutatják, hogy közeleg a Móricz Zsigmond körtér.

Beülök a Sellőbe, a Nagykörúton egyedül itt kapható Jägermaster, Unikum és Ballantyns. - Intek a pincérnőnek, ő kedvesen visszaint, majd megfeledkezik. Újból intek felé, erre fenyegetően beszédbe elegyedik egy vonzó albán férfival (-vel?); fogaik közül néhány pillanatra kiszűrődik a Nostromo űrhajó émelyítő fénye.
Rendeljen ezektől az, akinek két anyja van.

Egy darabig még elüldögélek, semmi nincs már nyitva, persze, csukva se, gazdasági gyrososok borítják a mélység színét, kissé balra hétfőtől hatha yoga indul - érdeklődni a plébánián -, jóképűnek mondott satöbbi, hadjuk, az ember mégse merüljön mély álomba a tulajdon blogbejegyzésében, aztán lassan elindulok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mcfarlane
2018. október 15. 12:29
Jó szöveg, meg kell hagyni, és örülök, hogy más is odáig van az Alien-filmekért. :) Viszont ha a tisztelt Szerzőnek ilyen szinten fáj Budapest, és nem csak vasárnap, hanem mindig, akkor költözzön el... Én nem látom ilyen mértékben sötétnek a helyzetet. A Sellőbe pedig nem kell beülni! Ismerem, kibaszott gusztustalan hely.
Sujó
2018. október 15. 10:46
Nagyon jó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!