HírTV – Egy eszme bukása

2018. augusztus 02. 09:13

Az elvtelenség jutalma az, amit korábban a Magyar Nemzetnél, s ma a HírTV-nél látunk.

2018. augusztus 02. 09:13
Tamás Dániel
Figyelő

„Emlékezzünk csak, Simicska három nappal a választás után se szó se beszéd egyik napról a másikra bezáratta a Magyar Nemzetet és a Lánchíd Rádiót is. Már ekkor nyilvánvalóvá vált, hogy a médiáját a Jobbik szolgálatába állító oligarchát sohasem a sajtószabadság, a függetlenség biztosítása vagy egyéb magasztos célok vezérelték, hanem kizárólag a politikai haszon. A milliárdos ezután eladta minden érdekeltségét, majd elment nyaralni, mint aki jól végezte dolgát, holott korábban azzal hitegette alkalmazottait, hogy még évekig tudja finanszírozni működésüket. 

A Simicska-éra lezárultával joggal reménykedhetünk abban, hogy a HírTV visszatalál 2015 előtti önmagához és újra egy mértékadó, hiteles médium lesz. A simicskizmus utolsó bástyájának bukásával talán eltűnik a magát »függetlenobjektívnek« beállító, de valójában értékmentes, elvtelen »újságírás«.

Az elvtelenség jutalma az, amit korábban a Magyar Nemzetnél, s ma a HírTV-nél látunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2018. augusztus 02. 22:52
Lett egy tv-nk megint! Jaj de jó! A hírt ismét a régi!:))
pemete jakab
2018. augusztus 02. 21:06
Hát igen, a Hír TV irányt vált. Rükvercbe kapcsol.
puszika
2018. augusztus 02. 20:29
Ma egész véletlenül az ATV-re kapcsoltam. A Napi hír ment. A műsorvezetőre borítson fátylat a jótékony feledés.De a vendégek,mit mondjak,díszes kompánia volt.Lendvai Ildikó,valami Szakonyi a napi.hu-tól,meg egy Borgula nevezetű tán rendező a "Gólem" szinháztól/szentül meg volt győződve hogy ő Scillig Á. reinkarnációja/. Honjaim! Ami izzadmányos erőlködés ott ment az már kabaré.Minden erejükkel azon voltak,ha csak néhány percre is , de feledtessék az elmúlt 24 óra média történéseit.Volt ott kórház, üres lakások,kerékpárút..........szóval minden a tőlük megszokott stílusban.De ,hogy a nagy lócitrom szavaival éljek,nem bontották ki az igazság minden szeletét. A képernyőről csurgott a verejték!!
Edvind Johnsson3.0
2018. augusztus 02. 17:05
A HÍR TV-ért nem kár, majd az új tulaj újra felépíti, ha van hozzá kitartása. Nagyobb baj az, hogy "g" Lajcsi egy nemzeti radikális pártot szétvert. Ez már bűn. Mentségére legyen mondva, a Jobbik vezetősége is sáros ebben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!