Amire Botkát és Orbánt egyaránt figyelmeztetni kell

2017. augusztus 30. 12:07

Lesz-e új magyar társadalmi kiegyezés, pont abban az országban, amely talán a leginkább rászorult erre Európában?

2017. augusztus 30. 12:07
Adorján György
Gépnarancs

„Így ment ez évekig. Csak ne tudjanak a szocialisták nyugodtan kormányozni! A tüntetések szervezése, aktív, vagy hallgatólagos támogatása, elsődleges volt az ellenzék számára. Mára lefújták, taktikailag már nem szükséges. Van-e az ellenzéknek erkölcsi alapja számon kérni bármit is a szocialistáktól, az elmúlt nyolc esztendő kormányzásával kapcsolatban, miután nemcsak megtagadták az együttműködést, de el is követtek mindent azért, hogy a kormányzást akadályozzák!

Elmaradt az őszödi beszéd értékelése, csak propaganda célokra használta mindenki. A tömegek propaganda módszerekkel való megnyerését fontosabbnak tartották a politika résztvevői, mint az érdekükben való tettek végrehajtását. Kihasználni a választók tájékozatlanságát hatalomtechnikailag ravasz taktikai lépés, de nemzetellenes is egyben, bármely politikai fél részéről. Most pedig itt tartunk. Vége a nyárnak. Lesz-e demokratikus ellenzéki együttműködés, vagy sem?

Lesz-e új magyar társadalmi kiegyezés, pont abban az országban, amely talán a leginkább rászorult erre Európában? Szombaton nagygyűlés. Vajon fontosabb lesz-e annak tartalma annál, semmint ki szervez azt? Vajon az ország sorsát oly sokszor hátramozdító előítéletességeket legyőzi-e a felismerés, itt az ideje a gyökeres változtatásnak, új társadalmi kiegyezésre van most szükség!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2017. augusztus 30. 15:23
Kiegyezés.....a demokratikus ellenzék irányításával. Simogatja magát az ellenzék? Hiszen amíg a magát demokratikusnak nevező ELLENZÉK akár kormányon volt, akár nem, nem volt más csak antiszemita, nacionalista Duce fasiszta az biztos nem, inkább akkor mondanak nácit...(fogalmilag így helyes, de már meghaladott.)Ellentétben a még mindig létező kommunista szocialista államrendszerrel. Most fenyegetőzik egy kis pukkancs pokolvar, hogy atomizálja a FÖLDET... A saját dicsősége miatt. A balga. Hiszen:"Hol van, ki zengje tetteim?-- És belép HALÁL"! De vissza mieinkhez.Kim Dzsongun a kedves vezető- De Orbán?A ZSARNOK!Cigány, tolvaj, patás,sportbuzi utálatos-stb. Ezzel kellene kiegyezni? SOHA!Harsogja a Demokratikus ellenzék-és felzendül a dél-amerikai amazonaszi őserdő kakofón kórusa a bőgőmajmoknak álcázott DEMOKRATÁK, -azaz a magukat ellenzékinek tartó, hatalomvágyó állatserglet kardala! ..tá tá..ti..ti..tá...!Mert veszni látszik a LIBERALIZMUS!!!A XIX. században annak a liberalizmusnak egy fő híve-ez azért jóval szolidabb volt a gőgös feudalizmusnál-veti fel a KIEGYEZÉST, mert a germán despoták a kelet nagy orosz medvéjével veretik le a forradalmat. De utána nem segítettek a Medvének a török ellenében. Nem tanultak belőle... Aztán jött Itália a Risorgimento-val.A kalandor III.Napoleonnal. De ott voltak a ,Vörös ingesek-Garibaldi, tüürr, Klapka stb. Végül ott volta porosz hadsereg-Königrätznál-és térdre rogyott a Habsburg!Kiegyezést!Hiába volt Kossuth-Cassandra-kiegyeztek....Mindenki veszített. A jósnak lett igaza! Az ős bolsevikok nem mennek bele a kiegyezésbe!A harcot választják. ha lesz idejük még ebben világban. Macronból mikront, A tantiból gross muttert, csinálnak és a nevető harmadik-- SOROS vígan kacag a hiúság vásárán ráfizetett szereplőkön! BITANGOK!!! EZT AKARJÁTOK?????
puszika
2017. augusztus 30. 15:11
És ezt pont te kérdezed ott a Gépnarancsnál?? Amely amióta létezik a legnagyobb megosztók egyike !! Van neked bőr a pofádon Adorján???
cutcopy
2017. augusztus 30. 14:23
"Csak ne tudjanak a szocialisták nyugodtan kormányozni" Pl szegény Fletó, aki majd beledöglött hogy úgy tegyen mint aki kormányoz..
zakar zoltán béla
2017. augusztus 30. 14:13
Nyéhehehe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!