14 menekültügyi állítás a kormánytól, ami vagy kamu, vagy csak érthetetlen

2015. szeptember 23. 10:43

All a balhé az országtól délre. A kormány erre mit csinál? Össze-vissza beszél, de úgy, ahogy még a legszebb napjain sem.

2015. szeptember 23. 10:43
Herczeg Márk
Herczeg Márk
444

1. Minden feltétel adott

Kovács Zoltán kormányszóvivő múlt kedden elmondta, hogy továbbra is minden feltétele adott annak, hogy a menekültek menedékkérelmet nyújtsanak be Magyarországon. A gyakorlatban az új törvények értelmében jó eséllyel csak családos és beteg menekültek léphetnek Magyarországra.

2. Minden gyerekről gondoskodunk

Ugyanő ugyanaznap azt is állította, hogy »mindenkiről igyekszünk gondoskodni, a gyermekek a jelenlegi helyzetben is különleges elbánásban részesülnek«. Ehhez képest 2015-ben 44 693 kiskorúból Magyarország 51-nek nyújtott menedéket.

3. A rendőrök nem találtak olyasmit, amit törölni kellett volna

Még mindig Kovács Zoltán múlt kedden arra is reagált, hogy az AP szerint a magyar rendőrök kutyákat uszítottak a menekültekre, majd töröltették az erről készült felvételt. A kormányszóvivő erről azt mondta, hogy a dolog nem úgy történt, ahogy az AP-s tudósító beszámolt róla, hanem úgy, hogy a rendőrök valóban megnézték a kamera tartalmát, de nem volt mit törölni, mert nem találtak rajta olyan felvételt. Az egészben az a legérthetetlenebb, hogy ha nem történt semmi, akkor a rendőrök mégis milyen alapon nézték meg, hogy miről készített felvételt a sajtó, és hogy milyen jogon töröltettek volna róla bármit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2015. szeptember 23. 16:49
Panaszkodnak a migránsok, hogy Svédországban nincs elég meleg. Javaslom keressék a liberálisokat, pld az ilyen szerkesztőségeket! Na ott találnak eleget. Ott gyülekeznek ezek a természetellenes korcsok.
catalina9
2015. szeptember 23. 16:28
Herczeg Márk nem komplett, pontosabban egy Soros féle látványlibsi! "2. Minden gyerekről gondoskodunk Ugyanő ugyanaznap azt is állította, hogy »mindenkiről igyekszünk gondoskodni, a gyermekek a jelenlegi helyzetben is különleges elbánásban részesülnek«. Ehhez képest 2015-ben 44 693 kiskorúból Magyarország 51-nek nyújtott menedéket." Szóval nem menedéket ígért, hanem gondoskodást, ami két különböző halmazt takar, ekképpen lehet gondoskodni menedék nélkül is, de ez Herczegünket nem zavarja... avagy a villamos meg így sárga.
hihhaa
2015. szeptember 23. 15:44
:DDD a kettes a kedvencem… Olvas, vagy hall egy mondatot, abból generál magának egy alcímet, amit megcáfol egy megbízható hivatkozással: KZ: : „…mindenkiről igyekszünk gondoskodni, a gyermekek a jelenlegi helyzetben is különleges elbánásban részesülnek…” 444 Alcím: „Minden gyerekről gondoskodunk” 444 cáfolat: „Ehhez képest 2015-ben 44 693 kiskorúból Magyarország 51-nek nyújtott menedéket” A cáfolatban pedig egy link egy másik 444-es irományra, ami teljesen ugyanez a mondat és semmi több, csak egy másik fácán írta le. Olyannyira briliáns, hogy ámulok-bámulok. Ui: A „kamu” szó nem annyira ízléses egy címben, az összevissza pedig egybe írandó és nem kötőjellel. Ui2: Igen, mindössze ennyi a probléma ezzel a produktummal.
Rebel Son
2015. szeptember 23. 15:21
44 693 kiskorú??? ennyi gyerek kért menekültstátuszt, vagy csak ennyien regisztráltak? hát persze hogy a második, hülye libsik :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!