Demeter Zoltánnal Londonban

2012. december 09. 09:55

Izgalmas volt kívülről látni egész közelről, hogyan fordul rá egy brit éttermes, borboltos egy új stílusú tokaji borra, a borász személyiségére.

2012. december 09. 09:55
Ripka Gergely
Táncoló Medve

„Az előzetesen kiírt ültetett, individual tasting sajnos elmaradt, de harmadik személyként, bloggerként talán még izgalmasabb volt kívülről látni egész közelről, hogyan fordul rá egy brit éttermes, borboltos egy új stílusú tokaji borra, a borász személyiségére. Élmény volt látni a befogadás szintjét, a borok közti árnyalatok érzékelésének a szintjét. Legyen itt most annyi elég, hogy sokak szemében lehetett látni a meglepetést: »Ez Tokaj?«

Nem szeretném elragadtatni magam. De azért visszanézhető az előző két részben, hogy a nap folyamán végigkóstoltam majdnem ötven külföldi bort (Bordótól, Ausztrián át Dél-Afrikáig). Nem lehetett nem észrevenni, hogy egy MW kereskedő műfajokon belül (vélhetően egyazon elvárások mentén) szelektált egyéb borai mellett ezeknek a száraz és édes tokajiaknak hát…minimum nincs szégyenkezni valójuk. Jó érzés volt látni, hogy nem csak mi éreztük így, hanem azok szemében is volt rácsodálkozás, akik ellátogattak a rendezvényre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!