Együtt vagy újra együtt?

2012. november 10. 16:26

A kormányzó erők október 23. után eleinte nem foglalkoztak az Együtt 2014-gyel.

2012. november 10. 16:26
Zila János
Zila János
Policity

„A kormányzó erők október 23. után eleinte nem foglalkoztak az Együtt 2014-gyel, hiszen nem volt érdekük, hogy ők maguk is az új formációt »reklámozzák«. Lassacskán azonban előkerül a hatlövetű: Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője nyilatkozatában hosszasan sorolta a »múlt erőinek« egykori népszerűtlen intézkedéseit. A támadásokban a nyilatkozat mindkét eleme fontossá válhat. Egyrészt, a kormánypárti politikusok várhatóan hangsúlyt fektetnek majd az »újra együttre«: »a baloldalon nincsenek új szereplők, ÚJRA EGYÜTT a régiek: Gyurcsány, Bajnai, Kuncze és a régi tettestársak« (GFG blog – Minden kiderült). Szinte biztos, hogy fel fogják hívni a figyelmet arra, hogy ezek a szereplők ott állnak az Együtt 2014 mellett, akkor is, ha az új tömörülés Gyurcsányt és Kunczét nem fogja az első sorokba állítani. Másrészt, előkerülnek olyan elemek is, mint »az emberek egyhavi fizetésének, a nyugdíjasok egyhavi nyugdíjának elvétele«, stb., illetve Bajnai Gordon 2009 előtti tevékenysége, amelyről a másik oldal természetesen nem igazán beszél.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2012. november 11. 09:31
Szemkilövő, libás, lop stop, LSD-és, ny.rendőr,"kiváló névsor" mindenki okulására!
nacionalista
2012. november 10. 18:25
Kutyából nem lesz szalonna. Sem libából kacsa. Ki az a BAJNAI?? A Clinton család kitartottja. A bankok szolgálója. A magyarellenes senkikkel szövetkező "civil".
Kázmér Kacsa
2012. november 10. 18:02
A Libajnai tülökorrú bandája tolvajokból áll. Nem akarom, hogy esélyük legyen egy ilyen szar fostalicska dögvész gyülekezetnek, ezért harcolni fogok ellenük.
balbako_
2012. november 10. 17:18
Bizony így lesz. Kérdés ez kinek meglepetés? Semmi más nem történik, mint az,hogy a vajheggyel a fejükön kimennek a tűző napra és láss csodát! elolvad...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!