Hoppá! – Szoboszlai jóbarátját szerződtetné Szalah helyére a Liverpool!

2024. október 09. 22:36

Az egykori salzuburgi csapattárs mára sztár lett.

2024. október 09. 22:36
Borussia Dortmund v Celtic FC - UEFA Champions League 2024/25 League Phase MD2

Nyitókép: 

A Liverpool még mindig nem jutott megegyezésre Mohamed Szalah képviselőivel a szerződéshosszabbítás ügyében, és mivel az egyiptomi szerződése a 2025-ben lejár, a klubnak gondolnia kell arra is, mi lesz, ha a labdarúgó távozik. A Liverpoolnak természetesen nagyon nehéz lsz őpótolnia a klublegendává vált egyiptomi szélsőt, de úgy néz ki, most találtak valakit, akiben látnak potenciált erre vonatkozóan. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Sky Sports Germany újságírója, Florian Plettenberg értesülései szerint a Liverpool Karim Adeyemit, a Borussia Dortmund szélsőjét szeretné leszerződtetni. A Mersey-parti egyesület jó kapcsolatot ápol a Bundesliga klubokkal, és különösen kedveli a Red Bull-iskolából érkezett labdarúgókat. A jelenlegi együttesben ilyen Szoboszlai Dominik és Ibrahima Konaté, akik mindketten az RB Leipzig együttesétől érkeztek. 

Szoboszlai korábban a lipcsei együttes kistestvérében, a Red Bull Salzburgban szerepelt, és ekkoriban Adeyemi is ott játszott, így egészen fiatalon egy csapatban – és posztjuk szempontjából egymáshoz közel szerepeltek. Adeyemi egy ideig kölcsönben a Monacóban szerepelt, 2022-ben pedig a Dortmundhoz igazolt, ahol azóta alapember lett. A 22 éves labdarúgó a 2023-2024-es idényben a Real Madrid ellen szerepelt a Bajnoko Ligája döntőjében. 




„Ő az egyik legjobb barátom” – mondta Szoboszlai a bundesliga.com-nak. – A meccs előtt telefonáltunk, és ő csak annyit mondott, „Kérem, ha teheti, tegyen meg mindent.” Azt mondtam: „Először is ránk és a Bajnokok Ligájába való eljutásra kell koncentrálnunk, de ha ezzel a győzelemmel segíthetek, akkor a legjobbat fogom adni neki.”

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. október 09. 22:42
Jó játékos! Jöhet!
sexykitty-5000107
2024. október 09. 22:39
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­­k­e­­l­­d­­ ­a­­ ­­­s­­­z­­­e­­x­i­­­ ­­p­u­­­n­­c­i­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!