Dárdai már tudja, meddig kellene Rossinak a válogatott kispadján maradnia

2024. október 08. 23:02

Az egykori válogatott labdarúgó nem kötörfalazott az olasz-magyar mesterrel kapcsolatban.

2024. október 08. 23:02
05 April 2024, North Rhine-Westphalia, Paderborn: Soccer: Bundesliga 2, SC Paderborn 07 - Hertha BSC, Matchday 28, Home Deluxe Arena: Berlin coach Pal Dardai enters the stadium.

Nyitókép: David Inderlied/dpa/dpa Picture-Alliance via AFP

Dáradi Pál két nagyobbik fia, Palkó és Márton is bekerült a hollandok és a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája mérkőzésekre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe. A Nemzeti Sportrádió talán ennek apropóján tette közzé Profil című műsoruk egy korábbi felvételét, amelynek Dárdai volt a vendége – vette észre a Magyar Nemzet. A beszélgetésben a 48 éves egykori válogatott labdarúgó és szövetségi kapitány többek közt Marco Rossiról is elmondta a véleményét. 

Dárdai Pál állítása szerint nagyra tartja az olasz-magyar mestert. Úgy fogalmazott 

„Marco Rossit személyesen nem ismerem, a gyermekeimmel kapcsolatban én nem lobbiztam nála, de amit a válogatott mérkőzéseken, a televízióban látok, az alapján nem kérdés, hogy jó munkát végez. Tisztelem, és azt mondom, hogy erre lehet építeni, legyen még tíz évig ő a kapitány!”.

Dárdai felidézte azt a rövid hét mérkőzésen át tartó időszakot, amikor 2014-ben ideiglenesen elvállalta a szövetségi kapitányi feladatot. „Körülöttem a legtöbb ember, többek között édesapám is, ellenezte, hogy elvállaljam a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztját. Ő azt mondta, nem lehetsz ilyen hülye, hogy tönkreteszed az életedet. De én jó ötletnek tartottam, újabb kihívásra vágytam, a stáb és a keret nagy részét jól is ismertem, és más ismerősöket is meg tudtam hívni” – fogalmazott Dárdai. 

 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000106
2024. október 08. 23:05
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­­­k­e­­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­s­z­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­u­­­n­­­c­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!