Mutatjuk, milyen gólokat lőttek a skótok a magyar kapuba Stuttgartban (VIDEÓ)

2024. június 23. 18:46

Egymás után mattolták a magyar kapust a szigetországiak.

2024. június 23. 18:46
null
P. Fülöp Gábor

Nyitókép: Mandiner/P. Fülöp Gábor

***

Ahogy Németország ellen ezúttal is a stuttgarti stadion mellett található edzőközpontnál gyülekeznek a magyar szurkolók. A piros-fehér-zöld fanatikusokhoz csatlakoztak a skótok is, és teljes békében készülődnek a sorsdöntő mérkőzésre. Egy kisebb csoport kedélyesen elbeszélgetett a szigetországiakkal, akik Szoboszlai Dominikot méltatták. Nem tudni, a magyar csapatkapitány egyik méltó utódja itt van-e, mindenesetre az előmérkőzést elvesztettük. a gyerekek egykapuzós erőfelmérőjén gyors egymásutánban két skót gólt rögzítettünk, de láttunk magyar találatot is. 

A lényeg, hogy a stadionban már a mieink legyenek eredményesebbek!

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
figyelő4322
2024. június 23. 22:40
21 komment van a cikk alatt, de nekem csak 2 jelenik meg! Mi a bánat történik?
tompika-2
2024. június 23. 20:41
Skótok fasza gyerekek! Tisztában vannak vele, hogy az "Szoboszlai" névvel agynyomorított magyar szurkolóknak jó hallani az túlsztárolt betyárkörte nevét. Nem akarnak balhét, a meccset megnyerni mentek oda. Tudják, hogy ez mindössze játék, egészen pontosan cirkusz.
Pandaka pygmaea
2024. június 23. 18:49
Mi ez a bulvármarhaság? Colostokos farokmérő verseny nem is volt, amiről hírt lehetne adni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!