Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Ezekkel a meccsekkel folytatódik az Eb – Anglia is bemutatkozik

2024. június 16. 12:30

Lengyelország számára nem tűnnek kedvezőnek az előjelek a 2024-es tornára.

2024. június 16. 12:30

Nyitókép: Andreas Gora / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Vasárnap három meccsel folytatódik az Eb, így délután három órakor Lengyelország és Hollandia, hatkor Szlovénia és Dánia, kilenckor pedig Anglia és Szerbia mérkőzik meg egymással. 

Lengyelország–Horvátország

Mivel az UEFA Európa-bajnokságokon eddigi négy részvételük alkalmával csak egyszer jutottak túl a csoportkörön, 

Lengyelország számára nem tűnnek kedvezőnek az előjelek a 2024-es tornára, ahol Ausztria, Franciaország és Hollandia csapataival kerültek a félelmetes D-csoportba. 

A lengyelek azonban bizakodhatnak, mivel Michał Probierz tavaly szeptemberi szövetségi kapitányi kinevezése óta nyolc mérkőzésen veretlenek maradtak (hat győzelem, két döntetlen) – írta meg az Eredmények.

Lengyelországnak higgadtnak kell maradnia Hollandia ellen is, mivel az utóbbi 12 egymás elleni találkozón nem sikerült győzniük (öt döntetlen, hét vereség). Probierz csapatában tapasztalt játékosok, mint Wojciech Szczęsny, Kamil Grosicki és Robert Lewandowski is szerepelnek, de az új tehetségek, például Nicola Zalewski és Jakub Kiwior fiatalos lendülete is hozzájárulhat a csapat sikeréhez.

Szlovénia–Dánia

A C-csoport eseményei nagy érdeklődésre tartanak számot az Európa-bajnokságon, mivel itt szerepel a torna favoritja, Anglia. Mielőtt Harry Kane és csapata megkezdené a küzdelmeket Szerbia ellen, először Szlovénia és Dánia mérkőzik meg egymással. 

A két csapat jól ismeri egymást, hiszen az Euro 2024 selejtezőjének H-csoportjában már találkoztak.

Tavaly novemberben Dánia 2–1-es győzelmet aratott Szlovénia felett, amivel megszerezte csoportja első helyét. Mindkét csapat 22 ponttal végzett a selejtezők során, miután hét győzelmet, egy döntetlent és két vereséget könyvelhettek el.

Anglia–Szerbia

Szerbia nehéz, de megtisztelő feladat elé néz, hiszen az Európa-bajnokságot a fő favorit, Gareth Southgate vezette Anglia ellen kezdik. Az Euro 2020 ezüstérmese vegyes eredményekkel zárta a viharos felkészülési időszakot. 

Óvatos optimizmusra adhat okot, hogy ebben az angol csapatban Európa legnagyobb tehetségei közül többen is szerepelnek, 

például a kiemelkedő Jude Bellingham és a Bayern Münchenből érkező Harry Kane.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 24. 23:29
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­k­­e­­­l­d­ ­a­­ ­s­­z­e­­­x­­­i­­ ­p­u­n­­­c­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
antallmiki
2024. június 16. 13:45
Ezekkel a meccsekkel folytatódik az Eb: Lengyelország–Horvátország A bulvárszar-Mandinertől megtudhattuk, hogy a horvátok a tegnapi vereség után sem adják fel és beugranak a hollandok helyett. Ma újra pályára lép a horvát együttes. Nem terveztem ma focit nézni, de erre mindenképpen kíváncsi leszek. Köszönjük a hiteles tájékoztatást és a hozzáértést. A valóság ellenben az, hogy ti vagytok a legszarabb bulvárbohócok Magyarországon. Már a copypésztelés sem megy, ti íkútlan faszfejek, ti okádék szardarabok.
kbs-real
2024. június 16. 12:34
Lengyelország - Horvátország; az...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!