Szeretne ott lenni a Puskás Arénában a csehek elleni meccsen? Akkor siessen!

2023. augusztus 29. 14:42

Alig maradt jegy a válogatott szezonbeli első itthoni mérkőzésére.

2023. augusztus 29. 14:42
Budapest, 2021. június 15.
Magyar szurkolók a Puskás Arénánál 2021. június 15-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Portugália ellen lép pályára ezen a napon.
MTI/Balogh Zoltán

Felkészülési mérkőzést játszik a magyar labdarúgó-válogatott a a csehek ellen a Puskás Arénában szeptember 10-én 18 órakor. Az MLSZ oldalán pár napja kezdődött meg a jegyértékesítés, de máris szinte az összes belépő elfogyott a meccsre. A 67 000 férőhelyes Puskás Aréna szinte mindig megtelik a válogatott mérkőzéseire, úgy tűnik most sem lesz ez másként, de pár ezer belépő még maradt a csehek elleni találkozóra. Amennyiben szeretne részt venni a meccsen, ezen az oldalon tud jegyet vásárolni.

Téved, aki azt hiszi, hogy a cseh válogatott elleni egy unalmas barátságos mérkőzés lesz. Az izgalomra nem csak a magyar válogatott mentalitása a garancia, hanem az is, hogy a cseh nemzeti együttes az elmúlt időszakban kiváló eredményeket ért el.  Ellenfelünk Albániát és Lengyelországot is megelőzve vezeti Eb-selejtezőcsoportját, és erejüket jelzi, hogy idegenben 4-1-re győzték le Montenegrót, és 3-1-re nyertek Lengyelország ellen. A magyar válogatottnak tehát nem lesz könnyű dolga, amikor a szerbek elleni szeptember 7-i Eb-selejtezőt követően az E csoport éllovasával mérkőznie a Puskás Arénában, így érdemes lesz kilátogatni a meccsre. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Garullus
2023. augusztus 29. 18:41
Én is ott leszek, megvan a jegyem. Hajrá magyarok! Szerintem azonban ilyen kamucikkek nélkül is telt ház lesz. Nem akarok ünneprontó lenni, de gyűlölöm a hazugságot. Miért kell hazudni? Pont most néztem meg a jegyvásárlást. 12 nappal a meccs előtt még 7000 ezer helyre van jegy az alsó két karéjba, a legfölsőbe meg még nem is kezdték meg az értékesítést. Ne hülyítsük már egymást! Tessék azt írni, hogy szépen fogynak a jegyek, gyertek minél többen stb, de a hazugságot hagyjuk a marxista sajtónak!
szintetikus
2023. augusztus 29. 17:47
minek néznék ilyen igénytelenséget?
Uztu
2023. augusztus 29. 17:41
Nem sietek mert a kátyúk kitörik a kocsim kerekét
DrPepper
2023. augusztus 29. 17:23
Jegy már a múlt héten bezsákolva. remélhetőleg Szoboszlai kap 60 percet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!