Kapufás bombagól – másodszor is betalált a Liverpoolban Szoboszlai Dominik (videó)

2023. szeptember 27. 22:18

Megszerezte a vezetést a csapatának.

2023. szeptember 27. 22:18
null

Alighogy beállt, máris gólt szerzett a Liverpool-Leicester Ligakupa-meccsen Szoboszlai Dominik. A magyar válogatott játékosa csereként állt be csapatába a 65. percben, és öt perccel később gólt szerzett, ezzel 2-1-re módosította az állást.

A július elején Liverpoolba szerződő magyar focista ezzel második gólját lőtte vörös mezben. Emlékezetes: az elsőt a hónap elején játszott Liverpool-Aston Villa bajnokin szerezte a 3. percben. 

Ezt is ajánljuk a témában

Kapásból a bal alsóba – Szoboszlai a 3. percben gólt lőtt Liverpoolban (videó)

Újra magyar gól a világ legerősebb bajnokságában.

Nyitókép: Facebook

A mérkőzés végeredménye 3-1 lett, a portugál Diogo Jota talált be utolsóként a vörösök részéről.

Ezt is ajánljuk a témában

Szoboszlai Puskásék nyomában – légióskörkép

Magyarország korábban is számos klasszis labdarúgót adott a világnak. Az ő nyomukba léphet Szoboszlai a Premier League-ben. De kik voltak a nagy elődök? Összefoglalónk.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Átoperált Kiscsoportos
2023. szeptember 28. 10:29
Tényleg jó ... de ha majd 10-ből 10-szer ... legyen csak 7! ... mert ez ugyan a jobb felsőbe ment, mehetett volna a jobb alsóba is. Ha ezt bármikor tudná, az első félórában megrúgná így a maga 4-5 gólját és mehetne fürödni meg a pénztárhoz a célprémiumért. :)))) Vagyis most így sikerült ... :)))))))) ---------- "Hány tanuló jár az iskolába? (iskola Svédországban) Körülbelül háromszáz, ugyanis más településről is érkeznek hozzánk. Megvan a romantikája. Keresztül a fenyveseken jönnek a tanulók ide. Ingyenes taxival. Ez a bizonyos "más" rendszer miként épül fel? A tanárokon kívül, az iskolában dolgoznak kisegítő tanárok vagy szabadidő tanárok. Ők is pedagógusnak tanulnak. Sok intézményben van tanuló-asszisztens is, aki szociálpedagógusként a gyerekek mindennapjaiban vesz részt. Minden iskolában van ápolónő és gyermekorvos. Ugyanígy van biztonsági szakember, aki a gyerekek közti konfliktusok megoldásában is segít, de a szünetben a kicsikkel is játszik."
iimre
2023. szeptember 28. 08:43
Hát, nem ívelgette, az biztos… :)
nefelejcs-918
2023. szeptember 28. 08:32
Ez meg már mi a szar?! Szoboszlai totál egyedül ácsorog, az ellenlábasok egész, teljes csapata körbeveszi, 10 ember, biztonságos távolban, mintha kötelező volna elérhetetlen távolba tartózkodniuk, akadályozhatatlan passzt biztosítani neki, szerelhetetlen mélységben tartani, tisztes disztanciában, mintha kínai császár volna. BAZMEG, és 20 méterről eltalálja a 7.32x2,44-es teret. Totál egyedül eltalálja a kaput, és még nekifutni is van ideje. Mi volt ez? Bemutató? Nos, ahogy ARISZTOTELÉSZ MONDANÁ: Nincs minek örülni. Magunknál gyengébbet győzünk le.
Felvidéki MAGYAR
2023. szeptember 28. 07:48
Igen! Ezt szeretnénk látni a válogatottban is! Mióta kikerült Liverpoolba, minden meccsét nézem. Jó látni, hogy alapembere lett a csapatnak! Csak így tovább Dominik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik