Szombaton jön a negyedik Tweed Run

2013. szeptember 27. 14:28

Szeptember 28-án, a városligeti Pántlika Bisztró elől indul az immáron negyedik Tweed Run, melynek során a felvonulók a 20-as, 30-as évek angol vintage hangulatát idézik meg öltözékükkel.

2013. szeptember 27. 14:28

A Tweed Run 2009-ben Londonból indult világhódító útjára, azóta számtalan európai, amerikai és ázsiai országban is rendeztek meg hasonló felvonulásokat. Szeptember 28-án kora délután Budapesten immár a negyedik Tweed Runra kerül sor.

Öltsd magadra a 20-as, 30-as évek vintage hangulatát, kutass fel néhány korabeli ruhát, tweedzakót, káró mintás zoknit vagy harisnyát, térdnadrágot, kalapot, és kerekezzünk együtt végig a belváros utcáin. A bajuszt otthon ne felejtsd! Csinosítsd ki a biciklid és gyere, kerekezzünk együtt a belváros utcáin. Ne riadj vissza a gengszter stílustól sem! Ha nincs biciklid, várunk az állomáshelyeken!” – szól a rendezvény felhívása.

A IV. Tweed Run Budapest találkozója szeptember 28-án szombaton, 12:30-kor lesz a Városligetben, a Pántlika Bisztró előtt.

További részletek és „öltözködési tanácsok” itt olvashatóak.

 

Fotó: Stylemagazin.hu

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!