Ceglédi: A Fidesz nem tanult a történelemből

2013. július 31. 09:53

Ceglédi Zoltán szerint a Fidesz a kommunikációs helyzetén próbál javítani azzal, hogy a fogyasztóvédelem ellenőrzi a Nemzeti Dohányboltokat.

Ötezernél is több trafik működik, ebből is lehet olyan beáldozható mennyiség, akikkel példát lehet statuálni – jelentette ki az ATV Egyenes Beszéd című műsorában annak kapcsán, hogy a fogyasztóvédelem ellenőrzi a Nemzeti Dohányboltokat. Mint mondta: először még ifjúságvédelmi vonalon indult a kommunikáció, de aztán a trafikügy kirobbanásával mindenki arról kezdett beszélni, hogy kihez kerültek a koncessziók. „Kilógott a fináncláb” – tette hozzá a Republikon politikai elemzője. Ceglédi szerint ha viszont van ellenőrzés, akkor úgy gondolhatják, hogy javíthatnak a kommunikációs helyzetükön.

Ceglédi szerint jól látszik, hogy a Fidesz nem tanult semmit a történelemből. Mint mondta: a szocializmussal már megbukott, hogy piaci alapon jól működő tevékenységet vonjanak saját hatáskör alá. A politikai elemző szerint a bizonytalanoknak jó üzenet, hogy a fiatalokat akarják csak védeni, míg a Fidesz népszerűsége azért nem csökken, mert az ellenzék az egymással való vitatkozással van elfoglalva. 

 

vissza a teljes nézetre