Európa azé lesz, aki teleszüli (2017)

2019. szeptember 25. 23:35

Vegyük tudomásul, ha meghívjuk Afrikát Európába, akkor az Afrika lesz.

2019. szeptember 25. 23:35
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás

„Röviden: Európa azé lesz, aki teleszüli. De mielőtt megint félremagyarázzák, kiragadják a szövegkörnyezetből a véleményem, szeretném leszögezni, hogy ez egy ténymegállapítás, amely kijelentő módban hangzott el. Senkit sem akarok semmire sem kényszeríteni, sem felszólítani. Kérem, hogy ne jöjjenek A szolgálólány meséje című tévésorozattal! De nálam tanultabb emberek, demográfusok, történészek, szociológusok, teológusok – és még sorolhatnám – figyelmeztetnek bennünket, hogy ennek rossz vége lesz. Szép eszményeink könnyedén elbukhatnak, mert Európa ma világítótorony, de maholnap csupán földrajzi fogalommá válhat, harmadik világbeli körülményekkel.

Vegyük tudomásul, ha meghívjuk Afrikát Európába, akkor az Afrika lesz.

Valószínűleg Franciaország fog elvérezni először a demográfiai küzdelemben. Az iszlám fogja a saját képére formálni. És minden olyan társadalmat, ahol nagyobb lélekszámmal fog rendelkezni, mint az őslakosok. A Nyugat kivéreztetése folyik, és az elitek semmit sem tesznek ez ellen. Azt hiszem, a világtörténelemben példátlan, ahogy a nyugati globalista elit elárulja a saját területét, népét. Persze valahol »érthető« az álláspontjuk, a Four Seasons mindenhol ugyanazt a steril luxust adja számukra. Legjobb példa erre a francia elnökválasztás.

A globalista elit olyan elnököt épített fel, aki azt sugallja az átlagfogyasztónak, hogy nem kell a problémákkal szembenézni, se a bevándorlással, se a terrorizmussal,

nem kell áldozatokat hozni.»Én, az ügyes bankár, az elegáns világfi megoldom egyedül helyetted a problémáidat. Te csak maradj szépen nyugton, ne izgulj, semmi sem fog változni, ugyanúgy fogyaszthatsz tovább, kényelemben és viszonylagos jólétben, nyugalomban fognak telni napjaid« – sugallta Macron a választási kampányában. A változatlanság illúzióját adta el, azt ígérte, hogy minden úgy marad, mint eddig, miközben a valóság súlyos viharfelhők kíséretében már ott topog az ajtó előtt.

Ha a magyar történelemből keresnék párhuzamot erre a jelenségre, akkor a Mohácsot megelőző bő két évtizedet mondanám.

A kertek alatt az oszmán szuperhatalom, mi meg »lepkéket kergetünk«. A Macron mögött álló gazdasági és szellemi elitek zseniális módon felismerték, hogy a régi pártok már nem tudják elkendőzni a bajokat, ezért előhúzták a kalapból ezt a megkonstruált alakot; valaminek meg kellett változnia, hogy semmi se változzon. Vele szemben egy szuverenista elnökjelölt állt, aki azt mondta, változtatni kell, sajnos rövid távon lesznek nehézségek. Ezt képtelen a nyugati ember elfogadni. »Mindent akarok, de azt most rögtön!« – ez az egyszerű filozófiája.”

(Címlapkép: MTI/EPA/Massimo Percossi)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dettike-2
2023. szeptember 14. 18:24
A terhesseg 10-20 kilo pluszt rak egy nore es szet repeszti a pinajat
Akitlosz
2019. november 01. 12:48
Európa azé lesz, aki megvédi azt magának. Baromság szülési versenyt rendezni akarni hazai pályán. Esélytelen a siker. És nem csupán az elérő szaporodási szokások miatt, hanem azért is, mert ez felett folyamatosan zajlik a betelepítés is. Tehát a működőképes megoldás az országhatárok fegyveres védelme, a határsértők likvidálása, a már bejutott felesleges idegen népesség visszadeportálása erővel. Innentől tök mindegy, hogy hogyan szaporodnak Afrikában, akkor sem tudják elvenni az Európában az európaiak országait. Úgyhogy a szerző is azokat segíti a megalapozatlan véleményével, akiket kritizál. Az európai országok szülési verseny rendezésével semmiféleképpen nem nyerhetnek a gyorsabban szaporodó és ráadásul folyamatosan bevándoroltatott afrikai és ázsiai népességgel szemben. Az egyetlen sikeres út a fegyveres önvédelem lenne. Nem humánus, de hatékony. Ami humánus az tutira nem fogja megoldani ezt a problémát. Nem gyereket kell gyártani, hanem lőszert. Kizárt, hogy az afrikaiak gyorsabban tudnának szaporodni, mint az európai lőszergyárak termelni. Szóval nem szülni kell, hanem védekezni. Ahogyan a lakását, a magánterületét sem hagyja védtelenül az ember és nem enged be akárkit, úgy az országába sem kellene, csakhogy ez nem rajta múlik, hanem a hatalmon lévő politikusokon. Mi értelme van a NATO-nak, ha még fegyvertelen gumicsónakosok inváziójától sem védi meg a tagállamait?
Mich
2019. október 30. 00:12
"ha meghívjuk Afrikát Európába, akkor az Afrika lesz." ...és persze Soros köcsög fiáé és annak"férjéé"...
Tiszafa
2019. október 10. 14:31
Európa azé lesz, aki fegyverrel magának vagy megszerzi, vagy megtartja. Mert hogy itt háború lesz, az a Napnál is világosabb. Főleg több országban külön külön induló polgárháború, ami aztán egyesülhet közös belső honvédő fronttá. Jelenleg 2015-től folyamatosan Európa elleni fizetett és irányított csepegtetett invázió folyik. Az ezzel járó feszültség folyton nő. Törvény szerű, hogy csak idő kérdése a társadalmi robbanás és a muszlimokkal való háborús összecsapás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!